Severina šokirala: “Mojega sina so v šoli zaklenili in fizično zlorabili”

Severina

“V šoli, kjer moj sin obiskuje drugi razred mednarodnega programa, se je zgodil incident.  Moj mož gre velikokrat po mojega otroka v šolo, a tokrat ga učiteljica ni spustila, ampak ga je zaklenila v učilnico, ga fizično in psihično zlorabljala. Zadržala ga je za celi dve uri, ga vlekla za roko in ramena, in ga ni izpustila iz učilnice,” je povedala znana hrvaška pevka Severina.

Hrvaška pevska zvezdnica Severina Kojić je na novinarski konferenci izrekla težke obtožbe na račun sinove šole. Trdi namreč, da ga je učiteljica zlorabljala.

“Trenutno se mi v življenju dogajajo hude stvari. V petek 11. oktobra, se je v šoli, kjer je moj sin v drugem razredu mednarodnega programa, zgodil hud incident, saj mojemu možu, ki po šoli redno hodi po mojega otroka, ga tokrat niso pustili, ampak so ga po končanem pouku v učilnico zaprli, ga fizično in psihično zlorabljali. Šele čez dve uri so ga spustili” je povedala pevka in dodala, da ima v skladu s sodnim sporazumom njen mož pravico vzeti otroka iz šole, a se je kljub temu ravnateljica odločila, da otroka lahko vzame le Severina. Ravnateljica se je namreč dogovarjala z biološkim očetom Milanom Popovićem, da Severinin mož ne sme po otroka.

Do danes me ni nihče poklical iz te šole, od njegovega očeta sem prejel grozljiva e-poštna sporočila, moj otrok noče hoditi v šolo, ker je utrpel veliko travm. Mislil je, da bo ves čas zaprt v šoli,” je v strahu dejala.

Andrej Žitnik

  • Andrej

    A je tole Google Translater prevajal?

  • Janka Kranjka

    Ma koga briga ta sprana fuksa. Ne postanite tak rumeni in bedni kot poptv s svojimi nepomembnimi objavami zblojenih slavnih..

  • Van Der Waals

    KAJ SPET NA NOVI24 DOGAJA?!? NEKA GLUPA HRVATICA DOBI MEDIJSKI PROSTOR!!!