Srbska folk diva Ceca sporočila, da jo čaka 6-urna operacija v Istanbulu

Srbska folk diva Ceca (Foto: Facebook)

Srbska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je v svoji seriji “Ceca Show” razkrila, da bo morala nujno na operacijo v Turčijo, kjer so najboljši specialisti za njeno zdravstveno težavo. Kaj točno so njene zdravstvene težave, sicer ni razkrila, v enem od intervjujev pa je omenila, da so povezane s hormonskim neravnovesjem.

Svetlana Ceca Ražnatovič, srbska pevska zvezda, je za srbske medije povedala, da bo morala odleteti v Istanbul na operacijo. Ta naj bi trajala kar šest ur, okrevanje pa najmanj dva tedna.

Sicer Ceca ni točno razkrila, za kakšne zdravstvene težave gre, je pa v preteklosti že omenila, da ima težave s hormonskim neravnovesjem, zaradi česar se je tudi malce zredila, kasneje pa shujšala. Za srbske medije je povedala, da bi na operacijo slej ko prej morala, bi pa to rada opravila čim prej in se tako bolje počutila v svoji koži.

Ceca (Foto: Facebook)

Specialista, ki bo operacijo opravil, Ceca že nekaj let spremlja na družbenih omrežjih, zato je z njegovim delom dobro seznanjena, in priznava, da je operacije ni strah. Pravi, da mu zaupa in da jo veseli, da bodo njene težave kmalu le stvar preteklosti. Kot je dejala, ji je najpomembneje, da jo operira vrhunski specialist, da ne bo imela posledic: “To je zame zelo pomembno, saj sem le ženska,” je dejala in dodala: “Načeloma poseg skupno traja 48 ur, se pa lahko zgodi, da me zadržijo 72 ur. Potem bom morala počivati, morda bom lahko tudi malce hodila,” je pojasnila Ceca.

Ana Horvat