fbpx

Študentka prava z erotičnimi fotografijami nad ministra za gospodarstvo

Vir: EPA

Včasih ljubezen ni samo slepa, temveč tudi nora, bi lahko dejali o primeru zaljubljene Francozinje. 29-letno študentko prava so pred dnevi aretirali policisti, ker je francoskega ministra za gospodarstvo Emmanuela Macrona bombardirala s s svojimi erotičnimi fotografijami in sporočili. 

Dekle je bilo zaradi ponavljajočega pošiljanja sporočil, katerih namen je bil označen kot kaljenje ministrovega miru, pridržano na svojem domu v Montpellierju v južni Franciji. Čeprav naj bi e-maili vsebovali besedo ljubezen, zaenkrat še ni znano, ali je Francozinja iskreno zaljubljena ali pa preprosto nora, saj psihologi z njo še niso opravili vseh potrebnih pregledov, poroča RT.

“Ne moremo tolerirati, da bi nekdo javno osebo nadlegoval z e-maili,” je dejal predstavnik francoskega sodstva. “Med poslanimi fotografijami so bile tudi njene fotografije … – o podrobnostih pa ne moremo govoriti,” je še pojasnil.

Študentki se sicer ni bilo treba pretirano truditi, da se je dokopala do ministrovega osebnega elektronskega naslova, saj ga je ta javnosti razkril kar sam, ko je sodeloval na konferenci spletnih podjetnikov. Ko je mlade, nadebudne podjetnike pozval, naj mu obetajoče poslovne ideje sporočijo kar na osebni e-naslov, verjetno ni pričakoval, kaj bo temu sledilo.

38-letni minister je sicer že 20 let v zvezi s svojo nekdanjo učiteljico francoščine.

Ž. K.