fbpx

Tako dopust na jahti preživlja Ronaldo s svojo izbranko

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo uživa skupaj s svojo izbranko Georgino Rodriguez na jahti vredni 7 milijonov evrov. (Foto: Instagram)

Svetovno znanega portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda so zalotili na oddihu na njegovi luksuzni jahti, potem ko je osvojil prestižno nagrado Golden Boot za svoje dosežke na nedavnem prvenstvu Euro 2021.  

Na fotografijah na družbenih omrežjih so nogometaša Cristiana Ronalda opazili skupaj s svojo partnerko Georgino Rodriguez v kopalkah. Na fotografijah lahko vidimo kako skupaj s svojih dragim poležava na blazini na prestižni jahti in se poljublja, se potaplja z masko ali pa se skupaj z Ronaldom izpostavljata prijetnemu soncu, poroča RT.

Znano je, da je zvezdnik Juventusa na tekmovanju dosegel pet golov, vendar svoji državi Portugalski ni mogel pomagati obraniti krone iz leta 2016. 36-letnika pa je tudi v času turnirja razveseljevala njegova partnerica, ki ga je redno opazoval v mestih, kot sta Sevilla in Budimpešta. Pred pričetkom klubske sezone pa je portugalski igralec dodobra izkoristil čas za počitek in razvajanje v objemu svoje drage. 

Nogometaš Cristiano Ronaldo z izbranko Georgino Rodriguez na luksuzni jahti. (Foto: Instagram)

Želi si nabrati novih moči še pred pričetkom sezone, ki bo približno čez mesec dni. Na fotografijah, ki jih je objavila Georgina, jo lahko prav tako občudujemo na vodnem skuterju. Njeno potapljanje v morju je bilo sicer videno že tri milijonkrat. Podobne fotografije je naložil tudi Ronaldo za svojih 313 milijona sledilcev. Georgina je trenutno sicer zaposlena s snemanjem dokumentarca za Netflix. Je pa ob tem nekoliko nejasna bližnja prihodnost Ronalda, saj bi lahko zapustil Juventus. 

Georgina Rodriguez. (Foto: Instagram)

Partnerka nogometaša Cristiana Ronalda. (Foto: Instagram)

Georgina Rodriguez se potaplja. (Foto: Instagram)

Georgina Rodriguez na vodnem skuterju. (Foto: Instagram)

Georgina Rodriguez na nogometni tekmi svojega izbranca Cristiana Ronalda. (Foto: Instagram)

Cristiano Ronaldo. (Foto: Twitter)

Domen Mezeg