fbpx

Ne boste verjeli, hčerka katerega slovenskega smučarskega šampiona je postala prava lepotica

Foto: instagram

Hčerka nekdanjega vrhunskega smučarja Jureta Koširja je zrasla v pravo lepotico, ki je očitno zelo priljubljena, saj ima kljub temu, da je (zaenkrat) znana predvsem kot hčerka znanega Slovenca, na Instagramu skoraj pet tisoč sledilcev, redno pa o njej pišejo in objavljajo njene fotografije slovenski mediji. Ni čudno, da jo razglašajo za zvezdnico v vzponu!

Mediji so v preteklosti pogosto pisali, kako lepe otroke ima smučarska legenda Jure Košir, danes pa lahko brez ovir zapišemo, da je njegova najstarejša hčerka Alina prava lepotica. Čeprav ima šele 17 let in je v drugem letniku gimnazije, ji medijska pozornost očitno godi, saj je vse bolj prisotna v različnih medijih, pa tudi na modnih dogodkih. Zagotovo bo šla po materinih in očetovih stopinjah slave, kot vse kaže, pa tudi lepote.

https://www.instagram.com/p/B0MAmlkAr03/

Znana slovenska lepotica je namreč tudi njena mama Alenka, nekdanja manekenka, ki pa je očitno do svojih otrok zelo dosledna. Prav tako je v enem izmed intervjujev povedala, da se ji ne zdi primerno, da otroci posedajo po lokalih in se ji zdi to nesprejemljivo, vsaj dokler jih financirajo starši. Tako Jure kot Alenka sta vsem trem otrokom namesto tega privzgojila delovne navade.

View this post on Instagram

sunkissed

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir) on

Alinina mama je sicer že za njen 16. rojstni dan zapisala, da njena hčerka ni le lepa in prijazna, temveč tudi pametna. Poleg tega se ukvarja tako s plesom kot tudi z manekenstvom. Prepričani smo, da je pred njo še bogata kariera, med drugim jo je celo Cosmopolitan razglasil za eno izmed najuspešnejših zvezdnic v vzponu.

Barbara Majdič