fbpx

Tina Maze ponovno zlata

Tina Maze (foto: Peter Marinšek/Zlatarna Celje).

Izšla je nova kolekcija nakita Tine Maze pod znamko Lencia. V sodelovanju z Zlatarno Celje je naša najuspešnejša smučarka razvila že dvanajst uspešnih kolekcij, tokrat pa predstavlja nežno kolekcijo Clover, katere vodilo je deteljica kot simbol sreče. Tina pri oblikovanju kolekcije vedno sodeluje s svojimi idejami, s svojim podpisom pa ustvari posebno vrednost nakita.

»Več kot uspešna je naša zgodba o sodelovanju z eno naših najuspešnejših smučark,« lahko preberemo na spletni strani Zlatarne Celje. Pravijo tudi, da so presegli pričakovanja in z našo najboljšo smučarko vzpostavili dolgoročno sodelovanje. Skupaj so razvili 12 uspešnih kolekcij, k vsem pa je Tina prispevala veliko idej, nakit pa obogatila s svojim podpisom.

Tina Maze: »Ženstvenost skozi moj šport zelo pogrešam, zato takšne priložnosti ustvarjajo pravo ravnovesje, ki je še kako potrebno. S tem ohranjam svojo žensko plat, predvsem pa s ponosom poudarjam, da sem edina smučarka s svojo linijo nakita. Pa naj še kdo reče, da so stvari nemogoče.«

J. F.