To je “pošastnica”, ki bi rada omrežila Cristiana Ronalda

Eva Padlock, zvezdnica MotoGP (Foto: Facebook)

Eva Padlock dela kot hostesa na prireditvah Moto GP, kjer je s svojim oprsjem očarala milijone oboževalcev, sedaj pa si je zaželela nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda. Ronaldo je zanimiv številnim ženskam po svetu, marsikatera pa bi se rada vmešala tudi v njegovo čustveno življenje.

Očarljiva vroča lepotica Eva Padlock je svet osvojila s svojim videzom, mnogi bi rekli – predvsem s svojim oprsjem, ki na fotografijah pogosto izstopajo v ospredju, na Instagramu pa ji zaradi privlačnih objav sledi skoraj dva milijona ljudi. Zaslovela je s svojim delom hostese na prireditvah MotoGP, kasneje pa se jo je prijel vzdevek Pošastnica – Monster Girl.

Vzdevek “Pošastnice” je pridobila zaradi promoviranja energijske pijače Monster energy. Eva pa je sicer 35-letna manekenka iz Barcelone, ki se je sicer na veliki oder prebila s snemanjem reklam, kasneje pa je postala promotorka dirk MotoGP, kjer tekmujejo najboljši motoristi na svetu.

Eva Padlock, zvezdnica MotoGP (Foto: Facebook)

Po poročanju Blica je Padlockova strastna navijačica Juventusa in odkar je Cristiano Ronaldo prišel v tabor “torinske stare dame”, ima zelo močno željo, da bi spoznala nogometnega zvezdnika.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Sara Kovač