fbpx

Tom Jones v solzah: Moja žena je bila najpomembnejša v mojem življenju

Foto: EPA

Tom Jones se je na svojem prvem javnem nastopu po smrti svoje žene, s katero se je poročil pri rosnih 16 letih, čustveno zlomil. V solzah je priznal, da je bila žena – kljub njegovim številnim aferam – najpomembnejša oseba v njegovem življenju. Nekoč je izjavil, da je samo v enem letu spal s približno 250 oboževalkami. 

“Vedno mi je bila izjemno pomembna, vedno. Sedaj sem ugotovil, da je bila najpomembnejša oseba v mojem življenju,” je povedal pevec. Tom Jones je za ženino hudo bolezen izvedel, medtem ko je bil na turneji na Filipinih. Žena Linda mu je v telefonskem pogovoru povedala, da ima izredno agresivno obliko raka in da ji verjetno ne bo ostal več kot teden dni življenja. Jones se je takoj vkrcal na letalo in odletel v Los Angeles, kjer je par prebival.

Ko je ležala na smrti postelji, se ji je izpovedal. “Linda je videla, da sem bil popolnoma strt, in res sem bil. Odvrnila mi je, naj ne skrbim in grem naprej,” je povedal Jones v televizijskem intervjuju. Nekaj časa so se pojavljale govorice, da bo slavni pevec pevsko turnejo odpovedal, vendar je to zanikal.

Tom Jones je bil svoj čas znan kot velik ženskar, poroča Telegraph. Med drugimi so bile njegove ljubimke Mary Wilson iz glasbene skupine Supremes, Marjorie Walace, ki je bila leta 1973 okronana za Miss sveta, in manekenka Katherine Berkery, s katero ima Jones tudi zunajzakonskega otroka.

Tom Jones: Najin zakon ni bil nikoli ogrožen
Pevec je povedal tudi, da se mu ni nikoli zdelo, da bi bil njegov zakon ogrožen. V čustveni izpovedi je zatrdil, da ne on in ne preminula soproga nista nikoli niti pomislila, da bi se razšla. “Bil sem zelo srečen, da sem se zaljubil tako mlad. Bila sva najstnika. Zaljubila sva se, ni šlo samo za poželenje. Veliko najstnikov druži samo poželenje, nato pa takšna razmerja ne trajajo. A midva sva vedela, da bo to, kar sva imela, večno oziroma da bo trajalo, dokler bova živa. Tako močan je bil najin zakon,” je povedal pevec.

Ž. K.