fbpx

Ups, Tanja, pozabila si zakriti sledove kopiranja: Poglejte, kako je Romana Tomc podražila Fajonovo, ker ji je “ukradla čivk”, a pozabila ime Milana Zvera spremeniti v Brgleza

Romana Tomc in Tanja Fajon na majskem televizijskem soočenju pred volitvami v Evropski parlament. Foto: Arhiv Nova24TV.

Fajonova je znova dokazala, da pri svojem delu evropske poslanke ni najbolj vestna. Za svoje sporočilo sledilcem Twitterja, v katerem je navedla, v katerih odborih bo sedela v tem mandatu, je ukradla kar predlogo evroposlanke Tomčeve. Pri tem je celo pozabila spremeniti priimek evroposlanca Zvera!

Pred kratkim je evropska poslanka iz vrst Slovenske demokratske stranke Romana Tomc prek družbenega omrežja Twitter sledilcem sporočila, v katerih odborih bodo v tem mandatu sodelovali evropski poslanci Evropske ljudske stranke, kamor poleg SDS sodita še Slovenska ljudska stranka in Nova Slovenija. Dr. Milan Zver bo član odborov za kulturo in za zunanje zadeve, Franc Bogovič bo član odborov za regionalni razvoj in kmetijstvo, Ljudmila Novak bo delovala na področju okolja in transporta, Tomčeva pa na področju zaposlovanja in socialnih zadev ter notranjega trga in varstva potrošnikov. Ta mesta, ki jih je Tomčeva označila kot pomembna, so omenjeni evropski poslanci dobili po spretnih pogajanjih. Sporočilo je bilo pregledno, saj je bilo opremljeno z ikonami in slovensko zastavo.

https://twitter.com/RomanaTomc/status/1146448531705729024

Predlogo sporočila je Fajonova nato kar ukradla in vanjo dopisala svoja mesta v odborih
Kot vse kaže, je sporočilo opazila tudi zloglasna levičarska evropska poslanka Tanja Fajon iz vrst Socialnih demokratov. Očitno ji je bilo tako všeč, da se ga je odločila kot predlogo kar ukrasti. Na tak način je sporočila, da bo sama delovala v odborih za zunanje zadeve ter za notranje zadeve, pravosodje in državljanske svoboščine. Sporočiti je želela tudi, da bo njen kolega, radikalni Milan Brglez, deloval na področju zaposlovanja, sociale in okolja.

Foto: Twitter

Fajonova pozabila spremeniti Zverov priimek, se je naveličala Brgleza?
A pri svojem sporočilu, katerega predlogo je ukradla, ni bila niti toliko previdna, da bi spremenila priimek evroposlanca Zvera. Na to jo je spomnila tudi Tomčeva: “Tanja, če si že uporabila mojo predlogo, ime pa le spremeni 😉” Kdo ve, morda pa ta zdrs izvira iz podzavesti in pomeni, da se je Fajonova naveličala svojega radikalnega strankarskega kolega?!

Milan Brglez (Foto: Facebook)

Rok Krajnc