Neprecenljivo: Ne boste verjeli, zakaj je bila Fajonova razočarana, utrujena in jezna!

Tanja Fajon (Foto: Twitter)

V četrtek je tudi Tanjo Fajon doletelo to, kar je v preteklih tednih številne običajne državljane. Letalska družba Adria Airways, ki se spopada s številnimi težavami, je namreč odpovedala četrtkov polet, prav tako pa naj bi bil polno zaseden tudi petkov. Odzivi javnosti so nadvse zabavni, preberite pa tudi, kaj je o težavah Adrie Airways pred tednom ekskluzivno za Nova24TV povedal znani strokovnjak za finance!

Tudi evropska poslanka Tanja Fajon je doživela neprijetno izkušnjo z letalskim prevoznikom Adria Airways, tako kot so jo v zadnjih tednih številni običajni Slovenci, ki so obtičali na poslovnih potovanjih ali pa so se jim porušili načrti za dopust. V četrtek pozno zvečer so namreč odpovedali let iz Bruslja v Ljubljano, prav tako pa naj ne bi bilo prostora tudi na petkovem letu. Fajonova je bila ob tem utrujena, razočarana in jezna: “Toliko o @AdriaAirways. Pozno zvečer so nam vendarle odpovedali let iz Bruslja v Ljubljano. In tudi jutri ni prostora?! Potniki smo razočarani, utrujeni, jezni … #Nocomment.” Doslej se je v javnosti sicer špekuliralo, da Adria Airways ob vseh težavah prednostno zagotavlja polete v Bruselj, saj naj bi bila linija za letalsko družbo najbolj dobičkonosna.

Javnost ni prav nič sočustvovala s Fajonovo
Kot lahko razberemo iz odzivov pod njenim sporočilom na Twitterju, javnost ni bila prav nič sočutna do te levičarske evroposlanke. Zanimiv je komentar enega izmed uporabnikov, ki je zapisal: “In prav je tako. Da boste spoznali, kako se počutimo mi državljani z upravljanjem države.” Nekateri so izrazili veselje, da je še nekaj dni ne bo v Sloveniji, dobila pa je tudi nasvet, naj se z letalsko družbo Brussels Airlines odpravi do Benetk in od tam do Slovenije z avtobusom ali vlakom. Eden izmed uporabnikov je Fajonovo vprašal tudi, od česa je sploh utrujena.

Foto: STA

Razlog za težave v podkapitaliziranosti, ponoven nakup s strani države bi bila neumnost
Pred tednom smo se na Nova24TV za komentar obrnili na strokovnjaka za finance dr. Blaža Vodopivca, ki glavni razlog za trenutne težave, v katerih se je znašla Adria, vidi v tem, da je omenjena letalska družba premajhna, da bi bila konkurenčna. V povezavi s tem je poudaril: “Adria je podkapitalizirana. Podkapitalizirana je bila že v državni lasti pa tudi, ko je bila prodana. Novi lastnik je očitno narobe ocenil situacijo. Mislil je, da bo zadevo kratkoročno saniral in jo prodal naprej, ampak interesa za takšno družbo ni več.” Pojavili so se celo nekateri pozivi k temu, da bi država ponovno odkupila Adrio Airways, a to bi bila največja neumnost: “Letalska industrija je zelo dinamična, zelo konkurenčna in v tem okolju bi slovenska družba v državni lasti delala slabo storitev in velike izgube. O tem sploh ni nobenega dvoma. Takšen posel namreč lahko delajo ljudje, ki ga znajo, ne pa nekdo, ki sta mu nadzorni svet Karel Erjavec in Marjan Šarec,” še zaključuje Vodopivec.

Rok Krajnc

 • ehnaton

  Služba od ponedeljka do četrtka, vmes pa še Strasbourg pa gora administracije s prevajalci vred za eno vojsko pajacev. Putinova in Trumpova administracija verjetno ne funkcionira na tak način, še v Burkini Fasso ne. Ena Fajonka mi je pa ta zadnja briga.

  • SIMON ROZIC

   Tudi meni in kakšen Adriin let bi lahko, ko bi imel polno zasedenost naših Bruseljskih
   velepolitikov zavil kar enosmerno, neznano kam, ob neznanem času…pa četudi za naš denar !

 • Garbage man

  Seveda, preden je prišla v politiko, se je vozila z ukradenim ponijem, in dopust je bil tam ,do koder slovenske železnice prodajajo karte. Adrija pa lahko vozi samo garjave islamiste, kar se mene tiče……

 • matjazr7

  Kar naj ostane v svojem multi-kulti Bruslju, saj je sama rinila tja. Ne vem zakaj rinejo tja, potem bi pa pol tedna bili v Sloveniji? Naj gre v Albanijo, Albania Air pa menda dela? Tam so tvoji volilci in takšni, ki te obožujejo. Tako da Adria Airways, kar nekaj Slovencev je pa hvaležno, da obratujete kakor obratujete. Za multi-kulti agendo je samo ena smer – ven iz Slovenije.

 • Morala

  Jaz ji svetujem – z avtomobilom se daleč pride…vem pa, da si lahko ob njeni plači, privošči taxi :)

 • Olga101

  Mogoče bi jo nastanili na slovensko hrvaški meji, da spozna še kvalito svojega “dela”….

 • to_mi_delaj

  Uboga , men se ful smili, ne vem zakaj ni poklicala sarkota, bi z falkonom prisel ponjo. Pa se zmasiral bi jo lahko.

 • mitja čot

  Nehajte že kazat to nesnago iz SD!

 • GverilaStyle

  A je mela fajonka poln kufr dinarja, ki ga je morala nazaj prinesti……….

 • joza joza13

  Hahahahaha… peš p**** ti materina, peš, ali pa tam ostani…

 • Franc Šink

  Ali je še utrujena ?

 • Biba Majer

  Kar tam naj ostane, v svojem Molenbecku naj uživa in se druži z multikulti uvoženci, ki jih tako srčno ljubi, da je pripravljena uničiti Slovenijo za pest cekinov. Fuj gnus od babe.

 • Boris Leljak

  Ruske in Srbske političarke imaju križce za obeske, tale pa talisman !

 • RATATA

  Svija je odlična bomba za na bombnik.

 • cosmosjasnovidec

  Utrujena je bila,ker je celi hordi kamelotrajbarskih musličev prasica nagraužna celo noč fafala kurce brez premora.
  Jezna je pa seveda bila,ker je nobeden zaradi njene neverjetne podobnosti z podgano ni hotel naskočiti.
  Seveda je bila zaradi tega razočarane,ker se je kot svinja nažrla muslimanske sperme in ostala na suho z njeno ogromno izpraznjeno pizdo iz katere so ji zdravniki zaradi spolne okuženosti katero je dobila od muslimanske golazni morali izprazniti vse kar so našli v njej.
  Sedaj prasica ni več sposobna,da bi lahko imela otroke zato pa hoče v Sloveniji uničiti vse kateri se v njej nahajajo zato pa gnoj podganski hoče v šole uvažati muslimansko nesnago.
  Najlepša novica bo,ko bo v novicah objavljeno,da je dobila šus v njeno pokvaknjeno bučo ali,da so jo razsekali z mačetami.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • mginko

  Tovarišica Fajonova , preberite razlago vašega strokovnjaka za socialistično ekonomijo, pa vam bo lažje prenašati vaše tegobe pri bodočih odpovedanih letih AA:
  ” Maks Tajnikar : Osebno sem še danes prepričan, da Adria Airways ni tukaj zato, da dela dobiček. Obstaja zato, da se ljudje lahko vozimo.Klinični center obstaja zato, da ljudi zdravi, ne pa da dela dobiček.”
  Objavljeno v Fnance.si
  Vse plača raja, ki ne hodi na volitve.

 • samotoje

  Falcon, pojdi po Fajon. In se pokvari.

  • mona lisa

   In padi dol. Neprecenljivo.

 • montyamp

  Naj prasica vidi kaj so naredili iz slovenskih firm .
  Koliko časa rabijo komunistični mladiči , da ugotovijo kdo jim je uničil življenje ???
  Toliko , kot za kuhanje mandarićeve glave , do mehkega .
  Se pravi , ko bo v loncu poleg glave postal mehak kamen , kuhati še pol ure .

 • mona lisa

  Mogoče so jo migranti zmatrali.