[Foto] V Beli hiši že praznično: Melania v plašču jesenskih barv pričakala otroke

Foto: epa

Pred nočjo čarovnic, kot je vsako leto v navadi v ZDA, je bilo mogoče videti, kako ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump skupaj z možem Donaldom Trumpom pozdravlja otroke, našemljene v najrazličnejše kostume, in jim deli sladkarije. Tokrat je Melania izbrala rjavkasto-siv trenčkot v videzu 70-ih let, s čimer je nakazala, kaj se bo to jesen nosilo.  

Usnjen plašč v jesenskih barvah, ki ga je Melania izbrala, je izdelal ameriški modni oblikovalec Michael Kors. Kos je del oblikovalčeve kolekcije, ki jo je izdelal za jesen 2019 po navdihu 70-ih let, ki jih je zaznamoval vrhunec hipijev v Woodstocku.

Foto: epa

Videz dopolnila s črnimi salonarji v najljubši obliki
Plašč je bil predstavljen celo na modni reviji oblikovalca Michaela Korsa in ga je mogoče za 6 tisoč ameriških dolarjev kupiti preko uradne spletne strani MichaelKors.com. Melania je modni stil dopolnila s črnimi salonarji modne znamke Manolo Blahnik, poroča ameriški Breitbart. Kot ponavadi se je odločila za obliko koničastih salonarjev, saj so ti njeni najljubši.

Foto: epa

Foto: epa

Modni videz ameriške prve dame je pogosto navdihnjen po 70-ih letih, saj zelo rada izbere plašč ali obleko v obliki črke A iz semiša ali usnja, videz pa dopolni s pasom, ki poskrbi za še lepšo silhueto. Glede na to, da je Melania lansko leto za sprejem otrok, oblečenih za noč čarovnic, izbrala črno-rumen plač Bottega Veneta, navdihnjen po 60-ih letih, je mogoče pričakovati, da bo naslednje leto izbrala plašč v videzu 80-ih let, ko so bili moderna široka ramena.

Foto: epa

Tako kot vedno je tudi tokrat mogoče pričakovati, da bodo modne navdušenke, ki se zgledujejo po ameriški prvi dami, razgrabile plašč, ki je več kot primeren za jesenski čas.

Hana Murn