V kinih bo pestro: Okornov Planet Samskih in nova uspešnica s Katarino Čas

Katarina Čas (foto: Twitter).

Nov film Mitje Okorna je prišel na redni spored slovenskih kinematografov. Planet samskih si lahko med drugim ogledate v Ljubljani, Celju, Mariboru, Kranju in Kopru. Premierno pa danes na velika platna prihaja tudi triler Prehod s Katarino Čas.

Planet Samskih, nova komedija Mitje Okorna, režiserja uspešnice Pisma sv. Nikolaju, je mešanica obilice humorja, iskrivih dialogov, presenetljivih preobratov in ganljivih prizorov.

Čustveni vrtinec med učiteljico glasbe in televizijskim voditeljem
Zgodba govori o čustvenem vrtincu med romantično učiteljico glasbe Anjo in zabavljaškim televizijskim voditeljem Tomekom. Očarljiva Anja skuša preko spleta najti sorodno dušo in ko po naključju spozna priljubljenega Tomeka, ji ta predlaga, da bi njene zabavne ljubezenske peripetije upodobila v njegovi satirični lutkarski oddaji.

Serija postane velika uspešnica, a ko Anja nepričakovano spozna na videz popolnega moškega Antonija, se Tomek znajde pred nezavidljivo izbiro – med lastno kariero in priznanjem iskrene ljubezni, so zapisali na spletni strani Koloseja.

Premierno prihaja Katarina Čas v vlogi tajne agentke
V Kinu Bežigrad bo danes slovenska premiera znanstvenofantastičnega filma Prehod, v katerem je pod taktirko srbskega režiserja Dejana Zečevića zaigrala Katarina Čas. Srbski prvenec tega žanra je nastal v srbsko-slovensko-korejski produkciji, premierno pa so ga predvajali marca na festivalu Fest v Beogradu, poroča STA.

Slovenka, ki smo jo v zadnjem času videli tudi v hollywoodskih filmih, je v Prehodu odigrala agentko Cie, ki se stežka sooča s smrtjo svojega sina. Njeno žalovanje prekine nujna operacija, saj jo nadrejeni vpokličejo, da skupaj z ameriškimi in srbskimi agenti zavaruje podatke ameriškega vojnega satelita, ki je strmoglavil v Srbiji. Zgodba se zaplete, ko ekipa na odročni lokaciji domnevnega padca o satelitu ne najde sledi.

Nina Knapič