fbpx

[Video] Bizarno: Modna oblikovalka uporablja spermo za izdelavo nakita, sedaj pa razmišlja še o tej telesni tekočini

Vir: Instagram, Zahem zaslona

Slišali smo že za različne vrste ogrlic in sestavine, iz katerih jih izdelujejo, vendar gre tokrat za tako nenavadno, da je izdelovalka omenjenega nakita “Jizz” postala viralna, njene izdelke pa naročajo kupci iz celega sveta.

Kanadska izdelovalka nakita Amanda Booth je ustvarila linijo nakita, v kateri za izdelavo bisernih ogrlic uporablja človeško spermo. Njeni izdelki so bili sicer že doslej unikatni, očitno pa je to postala nova “modna muha”.

Amanda Booth izdeluje nakit že nekaj časa. Njeni videoposnetki so bili priljubljeni zaradi dela s pepelom umrlih las in celo materinim mlekom. Kot da že to ni bilo dovolj ekstravagantno, ji je na družbenem omrežju Tiktok novo idejo za izdelke iz človeške sperme predlagal eden od uporabnikov. Izziv je sprejela. Začela je z vzorcem sperme svojega moža, ki ga je nato posušila s postopkom dehidracije, zmlela in vmasirala v svoje glinene kreacije. Svoje delo je v šali objavila na družbenih medijih in zanj presenetljivo začela dobivati ​​naročila ljudi, poroča Timesnownews.

https://www.tiktok.com/@amandaldbooth/video/7126246590443949318?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=en

Nakit “Jizz”, kot ga je poimenovala, je v kratkem času postal viralna atrakcija, danes pa dobiva naročila iz celega sveta, največ pa iz ZDA. Stranke namreč pošljejo vzorce semena v Amandino delavnico, kjer jih dehidrirajo, zdrobijo in spremenijo v nosljive glinene kroglice ali nakit. Uporabniki na družbenih omrežjih komentirajo njen nakit kot “delo ljubezni”, ena od komentirajočih pa je napisala celo, da “nosi svoje nerojene otroke“. Booth pa sicer izdeluje tudi nakit iz materinega mleka, kremiranih ostankov ljubljenih ali hišnih ljubljenčkov, krzna in pramenov las.

@amandaldbooth

♬ FANTASY WALTZ – Gerry Moffett

Razmišlja tudi o koščkih krvi. Prepričana je, da so njeni kupci čustvene osebe, ki želijo proslaviti svojo plodnost ali ljubezen drug do drugega, ali pa se soočajo s spremembo spola ali drugimi boleznimi, povezanimi z neplodnostjo.

Ana Horvat