fbpx

[Video] Bizarno: novinar med poročanjem od doma zasačen z drugo žensko!

Vir: Youtube

Delo do doma je danes postal standard v času karantene. Zato se je tudi španski novinar Alfonso Merlos odločil, da bo poročal v okviru oddaje novinarskega kolega Javierja Negra od doma, vendar je medtem naredil usodno napako, saj je zaradi nepazljivosti razkril prevaro.

Španski novinar je med svojim poročanjem na YouTube kanalu “State of Alarm” postal žrtev neprijetne situacije. Kot gost pogovora pri Javierju Negri je govoril v oddaji, medtem, ko je bila med pogovorom v ozadju ujeta napol gola ženska.

Da nastala situacija še ni dovolj huda, priča dejstvo, da na posnetku dejansko to ni bilo njegovo dekle, vendar reporterka španskega televizijskega šova “Socialite”.

Merlos je v Španiji prepoznaven novinar, model in znana osebnost, vendar kot kaže se je sedaj njegovo zasebno življenje pričelo krhati. Njegovo dekle Marta Lopez, nekdanja tekmovalka šova Big Brother, je pripetljaj označilo kot sramotno dejanje, v socialnih medijih pa dogodek opisujejo “Merlos place” – kot igro besed na poznano TV serijo Melrose Place. Na Instagramu se je pod Merlosovimi slikami vsul val kritik. Novinar se je javno opravičil svojemu dekletu ter javnosti, da ni ločil svojega zasebnega življenja z javnim.

Sara Kovač