[VIDEO] Francoska farsa! Policista na motorju sta se zaletela med državno parado – in to ravno pred Macronom in njegovo ženo!

Foto: printscreen

Letošnje praznovanje francoskega državnega praznika, 14. julija, si bodo zapomnili vsi, ki so gledali parado ob tem dnevu na pariških ulicah. Vsem na očeh sta se namreč zaletela dva policista na motorju in tako “popestrila” dogajanje, poleg tega pa so zatajila tudi rekreativna letala.

O neljubem dogodku so se nemudoma razpisali vsi svetovni mediji, ki imajo kar nekaj pikrih pripomb na policista, ki sta za nameček trčila tik pred očmi predsednika Macrona in njegove žene Brigitte. Kako je izgledala “prometna nesreča”, se lahko prepričate tukaj:

V Franciji vsako leto v njihovi prestolnici pripravijo parado, s katero počastijo padec Bastilje, torej padec trdnjave, ki se je zgodil leta 1789 ter sprožil francosko revolucijo. Na letošnji paradi je nastopilo kar 4.290 vojakov, 250 konj, 220 vozil, 64 rekreativnih letal in 30 helikopterjev, žal pa brez manjših in večjih kiksov ni šlo. Poleg nesreče dveh žandarjev na motorjih so namreč zatajila tudi rekreativna letala. Ko so preletavala Pariz, bi namreč morala za seboj pustiti modre, bele in rdeče barve v točno določenem zaporedju ter tako poustvariti francosko zastavo na nebu, a je eno letalo za seboj pustilo rdečo sled in ne modro. To pa poglejte tukaj:

Kako navdušen je bil nad vsem tem Macron, ki je na tradicionalno parado povabil premierja Singapurja Leeja Hsiena Loonga in japonskega zunanjega ministra Tara Kona, pa si lahko samo mislimo …

M. S.

 • KP

  So to hotel naredit mavrično zastavo,po vsej verjetnosti.

 • Franc Šink

  Dva napoleona na motorjih.

 • xtc

  Tale dva imata verjetno izpita narejena v Maroccu ali Alžiru,al pa sta se ustrašila macronovega zonatega kita.
  Hja bog je dal jasno znamenje,da mora macron oditi,sedaj pa Franceki,gremo na delo.

 • Anton

  vse gre v kurac v Franciji odkar je na oblasti ta radikalno nesposobni piškotek, osebek z ojdipovim sindromom

  sarkazem press

 • lokec

  Tako se bodo Francozi danes zaleteli. Hrvatje pa zmagali. hahaha hohohohihihihihihihih

 • Bozz

  Hold on, this is waiting to be approved by Nova24TV.

 • Antonius

  Farsa??!!
  Spoštovani M.S. bi se pa lahko dobronamerno vsaj malo potrudil in razumel, da se vsej previdnosti navkljub, lahko marsikaj ponesreči.
  Pilot ne more biti kriv nečesa, kar je izpod nadzora ušlo tehničnemu osebju na vojaškem letališču, policaja se pa na paradi prav tako nista želela namerno zaleteti.
  Program križanja konjev z motorji je bil v bistvu zelo zahteven nastop, vožnja težkih motorjev v majhnem krogu je pa tudi zelo blizu robu *katastrofalnega*.
  Prav za prav se mi policaja smilita. Upam, da njima odgovorni vedo, kako se zaradi vpletanja *Murphy-ja, nesrečna policaja počutita.

  Kdor je kdaj sedel na težkem motorju, zagotovo ve, koliko možnosti sta policaja imela, da tisti krog varno zvozita. Jaz sem tak krog zvozil s 1000 cc/90 KM Laverdo. Manjši je krog, bolj te v težišču vleče navznoter.
  Farsičen bi morda lahko bil naslov nad člankom, pa ni, ker je brez spoštljivega razumevanja žalosten.

  • Nšo-či

   Ker se nikomur ni nič zgodilo, bi se lahko malce posmejali in mogoče spomnili na slavnega žandarja. Škoda priložnosti. Nepomembna novica naj bi razkrivala škandal. Ampak upsi..Za škandal je pa pero preveč medlo. Bi bila Marjanca lahko vremenarka?

   • Antonius

    Policajema ni bilo do smeha, meni pa ob njuni smoli tudi ne gre na smeh.
    Nšo-či, domnevam, da je z menoj nekaj narobe.
    Bog bodi zahvaljen, ker more ob njuni nesreči, iti vsaj drugim na smeh.

    • Nšo-či

     Sanjski si :). Samo punce mamo na nesrečo, kjer so vsi ostali celi in je zgubljeno samo malce moškosti malček drugačen pogled.

 • Olga2345

  Pod Macronom itak tudi policija ne ve, kaj naj dela, koga naj varuje in kam naj gre…kakšnega spola je…

  • Zgornji

   ja, Duhovna Zmeda jih je napadla popolnoma !!! ! !!!

 • tasilo

  Ja, pa res … super članek z REKREATIVNIMI letali (kar 3X – torej ni tipkarska napaka!).

  Poleg tega tale frajla Marjanca ne ve, kaj pomeni izraz “farsa” in kako se rabi.

  ** Res, bravo Marjanca! Pri meni bi ji za vsako napako ali neumnost odletelo 10€ od plače …

 • tasilo

  Tale frajla Marjanca je “kao” profi in je za svoje delo (dobro) plačana! Marjanca ni ljubiteljski (amaterski) pisunček v lokalne vaške novice, ki izidejo enkrat na mesec na listu A4. Sicer pa, kje piše, da mora biti ravno novinar, …?? Saj zna menda početi tudi kaj drugega, manj odgovornega, pa še vedno ima kaj opraviti z jezikom, če že ravno vztraja …

  • Ana Job

   Zelo si se potrudil z razlago. Hvala in lepo popoldne še naprej.

   • tasilo

    Nikar tako užaljeno, draga Ana. Človeka sodimo po profesionalnosti. Če ni sposoben ali ne zna, naj počne kaj drugega. Al’ si profi — al’ pa nisi. Marjanci se take prevečkrat dogajajo.

    • Ana Job

     Oh, tasilo nekako danes ni moj dan. Vročino imam že od jutra in ležim v postelji. Nič nisem užaljena, vem, da imaš prav glede strokovnosti. Z Marjanco včasih sodelujemo pri kakšnem projektu in sploh ne gledam na njeno strokovnost, rada jo imam, ker je zelo prijazna in topla oseba.

    • Ana Job

     Tasilo nekako danes ni moj dan. Vročino imam že od jutra in ležim v postelji. Nič nisem užaljena, vem, da imaš prav glede strokovnosti. Marjanci pošljem včasih kakšen material za članek in sploh ne gledam na strokovnost, rada jo imam, ker je zelo prijazna in topla oseba.

 • garfi

  makaron lutka rottenshit gLobaListov

 • šmentanamuha

  Tako je, če v čevljih predsednika vlade stoji pusy in ne vladar.

 • freedomfighter

  Viva la france

 • Zgornji

  Kooolk so Idiotski z temi boxerji brezveznimi … pa še makaron beden … !!! ! !!! Cirkus , … Cirkus Bede !!! ! !!!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kok se je Macron nasmejal. Dobr, da imata čelado na glav, da se ju takoj ne prepozna.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!