fbpx

[VIDEO] Gucci Korošica ponovno na sceni: “Mislim, v kateri prizadeti Republiki to živimo? Ljudje preko etra govorijo, da bi me zadavli z gucci torbico.”

Denise Dame (Foto: Youtube/@Denise Dame)

Gucci Korošica Denise nas je ponovno presenetila s svojim novim videoposnetkom na YouTubu. Kritike so ji prišle do živega, a ne tako, kot si predstavljate. Grdi komentarji je niso prizadeli osebno, blondinka jih razume kot ljubosumje. Ker je celotni Sloveniji pokazala, kaj vse si lahko privošči oziroma kaj vse ji fantje podarjajo, meni, da ji Slovenija tega ne privošči, da si želi njena darila in njeno življenje. Pod njenimi videoposnetki je moč zaslediti veliko komentarjev, ki jih Denise ne razume, nekatere izmed njih pa lahko preberete spodaj. 

Ob ogledu videa se v prvih minutah zazdi, da je 24-letnici resnično hudo. Leži v postelji, pije vino in sedem minut toči solze. Govori o zlobnih komentarjih, ki jih bere o sebi, in razlaga, kako so jo prizadeli. Nato pa se situacija obrne in dekle, ki se je v tem času marsikomu zasmililo, si vidno začne popravljati lase in majico ter želi biti kljub solzam, za katere mnogi menijo, da niso iskrene, videti lepo. To pa je šele začetek. Z naslednjimi besedami prepriča, da ji sploh ni jasno, zakaj je ljudje ne podpirajo in je ne hvalijo. Trdno je prepričana, da ji Slovenija zavida njene Guccijeve izdelke.

‘Hlapci ste in hlapci boste ostali. In vse, kar je za vas več kot to, ne znate sprejet. Res, slovenci so tako ljubosumni. Ne privoščijo nobenemu nič in ker si jaz pač lahko privoščim eno gucci jeb*no torbico sem pa kar za zaklat na grmadi al kaj. Mogoče bi mogli delat vi na tem da bi si jo vi tudi lahko, ne pa da delate za druge cel svoj lajf, osem ur na dan. /…/ Ali je vam smešno, ko napišete, ubij se, samo zato, ker mam jaz nekaj, kar vi nimate? Mislim, v kateri prizadeti Republiki to živimo? Ljudje preko etra govorijo, da bi me zadavli z gucci torbico.”

Foto: PrintScreen

”Zdaj pa jaz dobivam komentarje, da sem jaz kur*a. Ampak, kdo je tu slabša kur*a? Mislim … jaz, ko si lahko nekaj privoščim ali vi, ki prodajate svoje telo za minimalno slovensko plačo. Ko prodajate svoje telo za štiri evre na uro. In potem sem jaz največja kur*a, največja pras*ca zato, ker si kupim nekaj, kar lahko vi samo sanjate. /…/ In za res pičle cvenke delate trdo vse dneve za druge medtem ko se jaz drugič obrnem v postelji. Tako da, konec dneva, kdo je tisti, ki je izmučen, cel utrujen, s krčnimi žilami in urezninami, opeklinami na rokah zaradi trdega dela, ko pride domov? Jaz ali vi? Prosim, Slovenija hlapčevska, zamislite se. Jaz samo govorim resnico in če vi te resnice ne morete prenesti, potem pa jaz tukaj nimam več kaj za delat in je mene sram, da sem Slovenka.”

Foto: PrintScreen

Blondinka ne more dojeti, da se iz nje norčujejo, in še naprej misli, da ji ljudje zavidajo
Nesramni komentarji bi prizadeli marsikoga in neodobravanje praviloma človeku vzame motivacijo. A pri novonastali senzaciji gre za popolnoma drugačno stvar. YouTube kanala ne bo izbrisala, prav tako ne bo izbrisala nobenih nedavno naloženih videoposnetkov, niti se ne bo potuhnila. Nikakor ne more ugotoviti, da se ji Slovenija smeje in da si nihče ne želi biti ona. Vidi se, da ji pozornost prija, in s svojimi videi jo bo dobivala še naprej. “Da sem jaz pol kar neumna. Ja, faking neumna sem. Ker je neumno v tej Sloveniji govoriti resnico.” Kakšno resnico, Denise? Resnico o denarju, ki so ga zate zapravili, in resnico o ceni tvojih Guccijevih izdelkov? To nikogar ne zanima. Ali pač?

Foto: PrintScreen

A. L.