fbpx

[Video]: Ivanka Trump impresionirala prisotne, ko se je s prijateljičine poroke z velikim nasmeškom vrnila na zasedanje Generalne skupščine ZN

Foto: epa

Ivanka Trump se je po sproščujočem vikendu s prijateljičine poroke vrnila v Generalno skupščino ZN z nasmeškom na obrazu. Impresionirala je tudi z novimi oblačili – v oči je padla predvsem njena dobro stoječa bluza. 

37-letna Ivanka Trump, je jasno pokazala, da ponedeljkovi urniki zanjo niso posebna težava, kljub temu, da se je z možem Jaredom Kushnerjem vrnila z zabavnega vikenda v Italiji – tam sta se udeležila poroke oblikovalke Mishe Nonoo z naftnim poslovnežem Mikeyem Hessom. V ponedeljek zjutraj je Ivanka na Generalni skupščini ZN v New Yorku impresionirala s svojim stasom in ponovno dokazala, da ima dober občutek za estetiko.

Tokrat je poleg sijočega nasmeha nosila tridimenzionalno cvetlično krilo Prada, vredno 2 tisoč evrov, na katerem so bili tri cvetlični okraski, vključno z več trakovi v obliki stebel, ki so dopolnjevali celoten dizajn. Krilo je združila z obliko klasične modre svilene bluze in se obula v par preprostih črnih petk.

Foto: epa

Medtem ko je bila Ivanka videti dobro razpoložena, se zdi, kot da bi njen konec tedna zabave le pustil neke posledice: prva Trumpova hčer je na desni nogi nosila obliž, kar je po vsej verjetnosti posledica plesanja na poroki. Kljub temu je svetovalka iz Bele hiše izgledala osupljivo od glave do pet, ko se je v ponedeljek podala na sestanek o verski svobodi, medtem ko so se drugi udeleženci Generalne skupščine odločili, da se udeležijo podnebnega vrha.

Foto: epa

Ivanka je srečno žarela, ko je zapuščala stavbo, celo vzela si je čas za pozdrav v kamere, ko se je podala v čakajoči SUV. Kljub težkemu vikendu in potovanju je Ivanka izgledala tudi vedro in energično, saj je oblikovala glamurozen videz ličil in preprosto pričesko, ki je pihljala na vetru, da so se opazili še njeni uhani iz zlatega kopita.

Foto: Twitter

K sreči za Ivanko njen urnik v ponedeljek ni bil ravno tako grozen, pravzaprav je morala le nekaj minut preživeti v avtu, preden je prispela v Grand Hyatt v New Yorku, kjer je dan začela z nastopom na letnici Concordia Vrh. Dogodek, ki ga zabava neprofitna organizacija Concordia, je nestrankarski forum, ki poteka skupaj s Generalno skupščino ZN.

Foto: Twitter

Tam je Ivanka govorila z soustanoviteljem podjetja, predsednikom in generalnim direktorjem Matthewem A. Swiftom o pobudi Trumpa za globalni razvoj in blaginjo. Po poročanju spletnega mesta na vrhu se je pogovor osredotočil na “zgodovinsko pobudo W-BDP in tri ključne stebre: ženske, ki uspevajo v delovni sili, ženske, ki uspevajo kot podjetnice, in ženske, vključene v gospodarstvo, ter prenehanje pravic spola v globalni program za trajnostni razvoj .”

Foto: Twitter

Eva Poljanc