fbpx

[Video] Kakšen šok: Med sproščanjem ob bazenu na Kreti se ji je vžgala torba!?

Foto: posnetek zaslona TikTok

Britanka Eva Bacchoo je uživala na poletnih počitnicah na Kreti, kjer se je sproščala ob bazenu, ko je nenadoma zavohala neprijeten vonj. Zavohala je namreč dim, in ko je segla v torbo po vodo, je ugotovila, da ji je torba zagorela.

Videoposnetek Britanke, ki je med dopustovanjem doživela šok, si je na družabnem omrežju TikTok ogledalo več kot 1,6 milijona ljudi. 21-letnica namreč trdi, da je požar povzročila ekstremna vročina, ki je kovinski gumb na torbi tako segrela, da je ta vžgal tkanino.

Torbico sem kupila aprila v Primarku, ne spomnim se točno, koliko je stala, med 12 in 14 funtov. V torbo sem dala plastenko vode, a je nisem dala v senco, bila je na soncu. Ko sem se obrnila, ker sem bila žejna, sem videla, da torba gori,” je pojasnila Eva. Čeprav sama meni, da je bil vzrok požara kovinski gumb, so mnogi komentirali, da je verjetno plastenka vode tista, ki je povzročil požar.

@evabacchoo AS IF 😩😩😩 #primark #primarkhaul #primarkbag #takeofffestival #malia #greece ♬ original sound – Eva Bacchoo

Vsaka serija izdelkov Primark je neodvisno testirana, da se zagotovi izpolnjevanje ustreznih standardov varnosti in kakovosti. Presenečeni smo bili, ko smo slišali za dogodek. Doslej namreč nismo bili obveščeni o kakšnih podobnih primerih. Če nam stranka vrne torbo, bomo to podrobno pregledali, da ugotovimo, kako se je to lahko zgodilo,” so po poročanju Večernjega Lista sporočili iz Primarka, kjer je bila torba kupljena.

Sara Kovač