[Video] Kakšen šok: Med sproščanjem ob bazenu na Kreti se ji je vžgala torba!?

Datum:

Britanka Eva Bacchoo je uživala na poletnih počitnicah na Kreti, kjer se je sproščala ob bazenu, ko je nenadoma zavohala neprijeten vonj. Zavohala je namreč dim, in ko je segla v torbo po vodo, je ugotovila, da ji je torba zagorela.

Videoposnetek Britanke, ki je med dopustovanjem doživela šok, si je na družabnem omrežju TikTok ogledalo več kot 1,6 milijona ljudi. 21-letnica namreč trdi, da je požar povzročila ekstremna vročina, ki je kovinski gumb na torbi tako segrela, da je ta vžgal tkanino.

Torbico sem kupila aprila v Primarku, ne spomnim se točno, koliko je stala, med 12 in 14 funtov. V torbo sem dala plastenko vode, a je nisem dala v senco, bila je na soncu. Ko sem se obrnila, ker sem bila žejna, sem videla, da torba gori,” je pojasnila Eva. Čeprav sama meni, da je bil vzrok požara kovinski gumb, so mnogi komentirali, da je verjetno plastenka vode tista, ki je povzročil požar.

@evabacchoo AS IF 😩😩😩 #primark #primarkhaul #primarkbag #takeofffestival #malia #greece ♬ original sound – Eva Bacchoo

Vsaka serija izdelkov Primark je neodvisno testirana, da se zagotovi izpolnjevanje ustreznih standardov varnosti in kakovosti. Presenečeni smo bili, ko smo slišali za dogodek. Doslej namreč nismo bili obveščeni o kakšnih podobnih primerih. Če nam stranka vrne torbo, bomo to podrobno pregledali, da ugotovimo, kako se je to lahko zgodilo,” so po poročanju Večernjega Lista sporočili iz Primarka, kjer je bila torba kupljena.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Grims pojasnil, zakaj ni želel glasovati o deklaraciji o Ukrajini

Slovenski dominantni mediji, ki delujejo pod okriljem tranzicijske levice,...

Švedska: Dva Britanca v avtomobilu ustreljena in zažgana!

Več kriminala kot na Švedskem se zgodi le še...

Globalni digitalni kolaps: v Krki izpad celotnega računalniškega sistema

Uporabniki Windowsa po vsem svetu se srečujejo s t....

Trump ob koncu konvencije RNC napovedal deportacijo nezakonitih priseljencev in podpornikov Hamasa

Donald Trump je tudi uradno republikanski predsedniški kandidat. Nominacijo...