[Video] Luksuzno življenje deklet v Dubaju ima tudi svojo odvratno ceno. Bi jo vi plačali?

Foto: zajem zaslona

Odhod deklet, pa tudi fantov na delu v Dubaj vedno spremlja doza sumničavosti. Na družbenih omrežjih je ogromno deklet, ki pozirajo na plaži v Dubaju v dragih oblačilih, medtem ko čas preživljajo na luksuznih jahtah in v luksuznih restavracijah. Vsak normalen se ob tem vpraša, kaj točno ti ljudje tam počnejo in kljub temu, da se kot najpogostejši razlog za njihov odhod navaja manekenstvo, je najpogostejši razlog prostitucija in ostale ekstremne zadeve, ki jih od njih zahtevajo premožni šejki iz Dubaja.

O tem fenomenu so pisali mnogi tuji novinarji, pa tudi nekateri, ki so bili temu priča kar na lastne oči. Mnoge ženske in moški vse bolj pogosto odhajajo v Dubaj, ki velja za deželo prestiža, sodeč po naslednjih besedah pa vsak sam lahko presodi, ali je omenjen prestiž zares vreden svoje cene.

Dubaj se nahaja na obali Perzijskega zaliva in je eden največjih emiratov v Združenih arabskih emiratih. Glavno mesto omenjenega emirata se prav tako imenuje tudi Dubaj, v njem pa po zadnjem popisu živi okoli 1,5 milijona ljudi . Torej, delo se najde za vsakogar, ki želi delati.

Prostitucija naj bi bila prepovedana, pa vendar …
Vsi vemo, da so prostitucija, homoseksualnost, prešuštvo in podobno v tem delu sveta uradno prepovedani, a dejstva govorijo drugače. Dubaj je že zdavnaj postal prestolnica prostitucije na Bližnjem vzhodu. Po poročanju Blica je v Dubaju moč najti prostitutke prav vseh narodov, ras, oba spola se ukvarjata z najstarejšo obrtjo, velikokrat pa lahko slišimo o raznih fetiših in perverznostih, ki jih obožujejo bogati šejki, pa tudi turisti, ki prihajajo z različnih koncev sveta v iskanju razkošja, a pogosto tudi življenja.

Fantazije arabskih šejkov so zares ekstremne
Pred nekaj dnevi je bilo na družbenem omrežju TikToku zaslediti trend, ki omenja izraz – Dubai porta potty, ki pa je le eden od ekstremnih fantazij arabskih šejkov, ki jih izpolnjujejo zanje tamkajšnja dekleta, ki grejo v Dubaj v “iskanju zaposlitve”. Posnetki, ki pojasnjujejo omenjen izraz, so predvsem škandalozni in niso za vsakogar, sploh pa ne za tiste s slabim želodcem.  Izraz “Dubai Porta Potty” predstavlja namreč drago spremljevalko, ki hodi na jahte bogatih šejkov, pa tudi bogatih turistov, za cifro nad 30.000 dolarjev in z njimi izvaja najhujše nečednosti, ki si jih lahko zamislite.

https://www.tiktok.com/@dylan.page/video/7094371911454543110?lang=en

Kaj točno pomeni omenjeni izraz, raje ne pojasnjujemo. Tisti z dobrim želodcem si pojasnilo lahko poiščejo sami na spletu.

Foto: družbena omrežja

Če bi izraz “Dubai porta potty” prevedli dobesedno, bi dobili “Dubai mobile wc”, kar je popolnoma jasen, natančen in konkreten poklic mnogih Instagram deklet, ki se ponašajo z bogatim življenjskim slogom, brez dneva delovnih izkušenj, saj nimajo ne bogatih staršev ne sponzorjev. Dekleta, ki odidejo tja s tem namenom, imajo po mnenju mnogih nizko samopodobo in veliko željo po denarju, zato kasneje prodajo dušo, telo in moralo.

Tanja Brkić