[VIDEO] Mislite, da poznate vse skrivnosti nedrčka?

Foto: Pixabay

Iskanje pravega nedrčka lahko za žensko predstavlja kar velik zalogaj, saj obstaja toliko različnih prsi, kot je na svetu žensk. Naloga bo lažja, če boste upoštevali nekatere nasvete v spodnjem video posnetku. 

Zelo je pomembno, da ženska pozna svoj obseg in košarico. Če niste prepričani, kakšen je vaš obseg telesa pod prsmi, vzemite meter in izmerite. Potem, ko to storite, izmerite tudi obseg čez prsi. Priporočljivo je, da vsak nedrček tudi pomerite, preden ga kupite, saj boste le tako videli, ali se vam resnično prilega.

Kako obleči nedrček?
Najlažje boste nedrček oblekli, če si najprej nadenete naramnice, nato pa si ga z obema rokama zapnete na hrbtni strani. Vsaka ženska pa bi morala med nedrček na hrbtni strani in kožo dobiti dva prsta. Prav tako poznavalka v video posnetku priporoča, da nedrček zapnete na zadnjo zaponko in ne prvo, kot je pri večini v navadi.

Dekle v video posnetku priporoča pranje nedrčkov na roke, in sicer v hladni vodi. Kot še dodaja, je “življenjska doba” povprečnega nedrčka nekje 8 mesecev.

N. K.

 • renee

  Zgoraj brez !

  • indijanka

   Čipkam se pa res ne mormo odrečt.

 • cploger

  Lep modrček je zakon, to je stvar, ki jo moški najraje slačimo z žensk.

  • KAPIBARA

   Zakaj ga poo nositi in delo im etei.. akcija takoj.. :-)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!