[Video] Poglejte kaj je voznik počel na slovenski avtocesti!

Foto: posnetek zaslona

Velikokrat si ne želimo gneče na cesti in bi radi čimprej prišli domov ali na želeno mesto, a to kar si je dovoli ta voznik, nikakor ni sprejemljivo. Ko so v zavodu Reševalni pas videli ta posnetek, so ga objavili tudi na svoji facebook strani in zapisali, da so se še oni prijeli za glavo, pa vidijo in doživijo marsikaj. Presodite sami.

Vsi bi morali biti seznanjen, kako se je treba na avtocesti postaviti v primeru zastojev, se še vedno veliko voznikov požvižga na reševalni pas. Mnogi se želijo mimo zastoja celo prebiti po odstavnem pasu, tokrat pa je šel voznik še korak dlje. Mimo tovornjaka, ki je je bil delno na odstavnem pasu, se je prebil kar po travi in med količki.

Mi smo se prijeli za glavo!#ozaveščamo #skupaj #rešiživljenje #ZavodReševalniPas #LevoDesno #reševalnipasVideo: Miha

Gepostet von Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah am Freitag, 20. September 2019

 

Lana Božič

 • Pro Pain

  Migrant je bil

  • soc

   Pogosto se vprašam, kaj je sploh v glavi motenih osebkov tvojega tipa, da pišete s stotnijami nickov po forumu vam neskončno osovraženega portala. In odgovor je vedno enak. Nič.

   Oni s ščepcem pameti vsaj vsak svoj profil skrijejo…

   • Pro Pain

    brigaj se zase in ne beri če te moti

  • Steiermark

   ja, ampak balkanski – s prav takšnimi manirami, ki veljajo pri njih doma….

   • Gordon Ramsey

    Steiermark ker rasist! Pejt v Ameriko tle te ne rabmo!!

    • Rožle

     Kaj je pa tuki rasizem …?

    • Steiermark

     Jeli bolane, jesi i ti jedan izmedžu? Sem kar navajena , da me prišleki, jugosi oz. ćefurji, kar odkrito, v moji deželi – domovini, pozivajo k zapustitvi oz. me izganjajo, kot so to počeli njihovi rodžaci, tako 1918 leta ko so nas prvič okupirali, po zaslugi zblojenega privrženca turško srbski rasi, pa vse po 45 letu, ko so se priplazili v našo deželo in nam sedaj kar zavladali. Če razumeš kaj blebetaš ti in tebi podobni izmečki, največkrat ćefurji, ki nas kar javno pozivate, naj zapustimo svojo domovino, ker ste vi, koji ste došli u Sloveniju, ne da radite nego da zaradite, preveč pogoltni po naših materialnih dobrinah – ki smo si jih mi, avtohtoni – domorodci, v Sloveniji, sami ali po naših predniki, s poštenim delom pridobili. Sedaj pa, se spelji oz. se vzdrži sranja pod moje komentarje!

  • Olga101

   Z ukradenim avtom?

 • Olga101

  Balkanizacija!

  • Gordon Ramsey

   A si ti ok, al… Vsak Slovenc tko voz. Ko se napije Vinca kar pelje pvsod

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!