fbpx

[Video] Poglejte kako se Donald Trump zabava na shodu kjer se je zbralo več deset tisoč njegovih podpornikov!!

Ameriški predsednik Donald Trump pleše (foto: twitter)

Te dni je pozornost celotnega sveta uprta v ZDA in predsedniško bitko med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in kandidatom demokratov Joem Bidnom, ki se neusmiljeno približuje koncu. Ne glede na preference teh ali onih pa je dejstvo, da je Trump tisti, ki je v samem središču pozornosti. Razlog za to je med drugim njegov ples, ki je postal pravi hit!

V sklepu predsedniške kampanje se je predsednik Donald Trump še enkrat zahvalil vsem svojim podpornikom za vso izraženo podporo in objavil posnetek, kjer Američane in Američanke poziva, da naj gredo voliti.

Ker je na posnetku mogoče videti več prizorov Trumpa, kjer ta povsem sproščeno pleše ob zvokih svetovno poznane uspešnice skupine Village People z naslovom Y.M.C.A., ne čudi, da je posnetek nemudoma postal hit na družabnih omrežjih.

Sproščenosti mu ne manjka

Gibanje z rokami, stisnjenimi pestmi, premikanje telesa v ritmu, včasih pa niti ne toliko, ploskanje in mahanje, so nedvomno prvine plesa, s katerimi bi lahko opisali Trumpov ples.

Sproščen ples, ki ga je Trump izvajal na različnih predvolilnih srečanjih, ki so se odvijala v različnih koncih zvezne države, povsem odraža njegovo sproščeno naravo, ki smo je bili vajeni že tekom prejšnje predvolilne kampanje in tekom celotnega predsedniškega mandata.

Glede na odzive podpornikov na njegovih srečanjih in pa navdušenju, ki je nastalo potem, ko je omenjeni video zaokrožil po družabnih omrežjih, je očitno, da so ljudje navdušeni nad predsednikovim stilom. Kdor ima stil ga pač ima!

Nina Žoher