[Video] Poglejte si to evforijo, ki sta jo sprožila ameriška prva dama Melania in predsednik Donald Trump med tekmo ameriškega nogometa

Foto: epa

Ko se je na študentski tekmi ameriškega nogometa pojavila prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump v spremstvu svojega moža Donalda Trumpa, se je razvnela prava evforija. Vse skupaj seveda ne preseneča, saj Melania velja za eno najbolj priljubljenih in najelegantnejših prvih dam v ameriški zgodovini.

Ob prihodu v ameriško zvezno državo Alabama je vnovič navdušila z izbiro oblačil, izbrala je namreč luksuzna sončna očala in črn plašč iz kašmirja poznane britanske modne hiše Burberry.

Vnovič posegla po svojem najljubšem videzu salonarjev
Zimski plašč, ki ga je Melania izbrala za ogled tekme med ekipama Alabame in Louisiane, odlično dopolnjuje pleten ovratnik. Videz je dopolnila s črnimi zašiljeni salonarji španskega modnega oblikovalca Manola Blahnika in velikimi črnimi sončnimi očali znamke Celine v vrednosti 450 evrov, poroča Breitbart. Poznavalci so si enotni, da ji je vnovič uspelo ustvariti odličen zimski videz, ki ga bodo poskušale posnemati številne modne navdušenke, ki vneto spremljajo, kaj modna ikona obleče ob različnih priložnostih.

https://www.instagram.com/p/B4qbRnUgeLt/

Čeprav se pred prihajajočimi predsedniškimi volitvami demokrati na vso moč trudijo, da bi s pomočjo dominantnih medijev čim bolj očrnili prvi ameriški par, je očitno, da jim to ne uspeva. Bučen aplavz govori sam zase, pa če jim je to prav ali ne.

Foto: Instagram

Hana Murn

 • Unikatna

  Jej…pri nas pa ni takšne eforije, ko je pred. Pahor na tekmi…našega pa je komaj opaziti na tekmah, če ga kamere ne bi pokazale…

  • Nata

   No, mene pa veseli , da pride. In to s slovensko zastavo. . . . .

 • Olga101

  Bravo Melanija in Donald! Srečno!

 • šmentanamuha

  Vau, to pa je dobra napoved … Srečno, naša Donald in Melanija!

 • Rožle
 • Nšo-či

  Zelo elegantna je. Prelepa. Lahko bi uporabila svojo milino in naredila več za ljudi.

 • Slehernik

  Gotovo imamo najbolj neumne politike na oblasti. Namesti, da bi izkoriščali to, da je prva dama iz Slovenije, so se naši bedaki skupaj z vladnimi trobili odločili, da jo bodo zasmehovali ali ignorirali. Si lahko samo mislim, kako bi kaj takega obrnili sebi v prid Hrvati. Ampak, pri nas bedaki na oblast volijo butle in imamo kar imamo.

  • šmentanamuha

   Kaj češ, to je bila Kočanova direktiva, ki je jo je dobil od Sorosa. Tako to gre. Mali pajac nas je prodal z državo vred. Mislim, da Trumo zelo dobro razume situacijo.

 • JANEZ GUS

  Čudno,samo za naše komun istične kurbe na režimskih medijih ne.Se lahko najdejo grše babe od Violete,Potrate.Lokarce Kopačeve Vonta.Muserce v ta skupek spadajo ši vse skorumpirane sodnice…..

 • Ivan Ivanovič

  Prva dama slovenskih korenin? Pa saj je menda Slovenka skoz in skoz, ne le slovenskih korenin!

 • freedomfighter

  Ja trump ljudi spravi v tako evforijo da so ga pred tedni izvizgali ob prihodu na stadion