fbpx

[Video] Poglejte si to evforijo, ki sta jo sprožila ameriška prva dama Melania in predsednik Donald Trump med tekmo ameriškega nogometa

Foto: epa

Ko se je na študentski tekmi ameriškega nogometa pojavila prva ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump v spremstvu svojega moža Donalda Trumpa, se je razvnela prava evforija. Vse skupaj seveda ne preseneča, saj Melania velja za eno najbolj priljubljenih in najelegantnejših prvih dam v ameriški zgodovini.

Ob prihodu v ameriško zvezno državo Alabama je vnovič navdušila z izbiro oblačil, izbrala je namreč luksuzna sončna očala in črn plašč iz kašmirja poznane britanske modne hiše Burberry.

Vnovič posegla po svojem najljubšem videzu salonarjev
Zimski plašč, ki ga je Melania izbrala za ogled tekme med ekipama Alabame in Louisiane, odlično dopolnjuje pleten ovratnik. Videz je dopolnila s črnimi zašiljeni salonarji španskega modnega oblikovalca Manola Blahnika in velikimi črnimi sončnimi očali znamke Celine v vrednosti 450 evrov, poroča Breitbart. Poznavalci so si enotni, da ji je vnovič uspelo ustvariti odličen zimski videz, ki ga bodo poskušale posnemati številne modne navdušenke, ki vneto spremljajo, kaj modna ikona obleče ob različnih priložnostih.

https://www.instagram.com/p/B4qbRnUgeLt/

Čeprav se pred prihajajočimi predsedniškimi volitvami demokrati na vso moč trudijo, da bi s pomočjo dominantnih medijev čim bolj očrnili prvi ameriški par, je očitno, da jim to ne uspeva. Bučen aplavz govori sam zase, pa če jim je to prav ali ne.

Foto: Instagram

Hana Murn