fbpx

[Video] Posnetek je postal viralen, prešuštniki pa bodo po tem dvakrat premislili!

Foto: zajem zaslona

Lahko bi rekli, da gre za tipično ljubezensko zgodbo, ki se za ljubimca v tem primeru ni ravno najboljše iztekla. V šokantnem posnetku, ki je hitro postal viralen, pobegli ljubimec nekaj sekund binglja s četrtega nadstropja, potem pa izgubi oprijem in pristane na smetnjakih.

Šokantni posnetek je postal viralen, prešuštnike po vsem svetu pa je spomnil, da je lahko pogubno, če se igraš s tujimi damami, še posebej, če živijo v višjih nadstropjih. Junak te zgodbe pri padcu ni imel preveč sreče, a se je po poročanju tujih medijev vseeno nekako prebil do svojega avtomobila. Sicer je preživel, vendar s poškodovano hrbtenico.

Na družbenih omrežjih je veliko pozornosti pritegnil posnetek golega moškega, padajočega z okna četrtega nadstropja. Domneva se, da je to bil moški, “zasačen” pri prešuštvu, in je skušal pobegniti, vendar je bilo to zaradi visokega nadstropja malce težje, kot bi bilo sicer.

Na posnetku nekaj sekund visi z okenske police, potem pa izgubi oprijem in pade na smetnjake pod sabo. Dogodek je bil najverjetneje posnet nekje na Kitajskem. Ker se kaj takega ne zgodi vsak dan, so mimoidoči hitro vzeli mobilne telefone in ovekovečili videno filmsko sceno.

Tanja Brkić