fbpx

[Video] Potniki na grškem trajektu doživeli šok: Deklico na napihljivi blazini sredi odprtega morja!

Foto: YouTube

Na spletu je zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje kako je osebje grškega trajekta rešilo majhno deklico, ki se je znašla sredi morja na svojem napihljivem samorogu. Deklico je odneslo na odprto morje. 

Potem ko so njeni starši ugotovili, da je hčerkica izginila, so o dogodku obvestili pristaniške oblasti, te pa so o tem obvestile kapitana trajekta “Salaminomachos”, ki je otroka tudi rešil, poroča ebaumsworld.

Na kratkem videoposnetku lahko vidimo, kako potniki na trajektu opazijo majhno piko v daljavi sredi morja, za katero se nahaja kopno z vzpetinami, ob čemer skušajo ugotoviti za kaj gre. V množici različnih jezikov je mogoče slišati tudi ruske turiste, ki ugotovijo, da je pika v daljavi v resnici majhen otrok, ki se mu trajekt čisto počasi približa. Posnetek še prikazuje, kako reševalci junaško rešijo izgubljeno deklico.

Nedavno pa smo poročali, kako o grozljivi eksploziji, ki je odjeknila v Bejrutu, v kateri je umrlo več kot 130 ljudi, ranjenih pa je bilo na tisoče, številne pogrešane pa so še ure pozneje iskali. Posnetki eksplozije, ki so šokirali svet, so zakrožili po družbenih omrežjih. Eden izmed teh posnetkov pa prikazuje tudi reševanje male deklice. Ta je bila ujeta pod ruševinami kar 24 ur in lahko štejemo za čudež, da je preživela. Posnetki sicer prikazuje reševalce, ki kopljejo z golimi rokami, da otroka potegnejo ven.

Domen Mezeg