fbpx

[Video] Šok: Prišla je domov in pogledala posnetke. Ne boste verjeli, kaj je našla.

Foto: Youtube

“Snowborderka” se je odločila posneti svojo vožnjo po neurejenem pobočju. Doma je nič hudega sluteča zavrtela posnetek in zgroženo ugotovila, da na posnetku ni bila sama. Potem ko je krenila po hribu navzdol, jo je začel zasledovati razjarjeni medved. Še dobro, da je bilo pobočje dovolj strmo.

“O moj Bog, pregledovala sem svoje snowborderske videe in opazila, kako me je lovil medved!!! Skoraj me je pojedel,” je napisala smučarka pod opis posnetka na spletni strani za deljenje videov Youtube. 

Po nekaterih komentarjih dvomljivih gledalcev naj bi bil video ponaredek oziroma naj bi bil medved spretno zmontiran v video. Verodostojnosti posnetka ne moremo potrditi, zato odločitev prepuščamo vam.

Na posnetku je slišati, kako Kelly Murphy pred spustom veselo prepeva glasbeno uspešnico ameriške r’nb izvajalke Rihanne, poroča Večernji list. Posnetek, ki prikazuje spust po pobočju japonske planine Hakubi, se začne dokaj nedolžno, dokler se v ozadju ne pojavi razjarjeni medved, ki pa ga “borderka” ni slišala, saj je imela na ušesih slušalke.

Ž. K.