fbpx

[Video] Šok! Nevesta na poroki vprašala ženina, če lahko objame bivšega?!

Foto: Printscreen

Po navadi poroke potekajo brez posebnih pretresov in sicer tako, da si par pred svojimi najdražjimi izmenja zaobljube. Iz Malezije prihaja novica o nekoliko drugačni poroki, nevesta je namreč imela med samim poročnim obredom prav posebno željo za svojega bodočega moža. Zaprosila ga je, če lahko še zadnjič objame svojega nekdanjega fanta. 

Video posnetek malezijske blogerke prikazuje, kako moški koraka proti mladoporočencema, ki sta si malo pred tem izmenjala poročne zaobljube. Nevesta se je obrnila proti moškemu, ga pozdravila in zaprosila svojega izbranca, če lahko še zadnjič objame svojo nekdanjo ljubezen.

Ko je postavila vprašanje: “Ga lahko še zadnjič objamem?”, je nedvomno šokirala marsikoga. Če bi večina ženinov v takšni situaciji vzkipela, ta ni. Svoji nevesti je namreč dovolil, da ga objame, isto pa je zatem storil še sam.

Video si je na priljubljenem družabnem omrežju Tik Tok ogledalo kar 5,5 milijona ljudi, sprožil pa je tudi cel kup burnih odzivov, poroča Blic. Mnogi so namreč izpostavili prepričanje, da to dekle goji še neka čustva do bivšega in da ga nedvomno ne bi smela povabiti na poroko.

Nina Žoher