fbpx

[Video] Srbska starleta Ana Nikolić razuzdano proslavila svoj 41. rojstni dan – šokirala celo svojo mamo!

Ana Nikolić dviguje noge. (foto: instagram)

Srbska starleta Ana Nikolić je pred kratkim proslavila svoj 41. rojstni dan in po objavah in slikah na družbenih omrežjih sodeč je pevka izredno uživala, celo do te mere, da je dvigovala noge in krilo in se metala po separeju. Nad vsem tem pa njena mama ni bila ravno navdušena, čeprav je doživela že marsikaj.

Ana je s prijateljicami in z mamo prišla v klub odlično razpoložena nekaj pred polnočjo, pozneje pa so začeli prihajati tudi drugi slavni, da bi skupaj proslavili njen rojstni dan. Čeprav so načrtovali zasebno zabavo brez velikega blišča, je vzdušje postalo zelo vroče.

Srbska pevka je imela oblečeno dolgo črno obleko z globokim izrezom, ki ji je segal kar do bokov. Njeni prijatelji so vse dokumentirali in posneli, kako v zrak dviguje noge in kaže, kako je ponovno v top formi, saj je shujšala.

Na drugi strani pa Anina mama Miljana Nikolić ni bila tako dobro razpoložena, ampak je bila celo šokirana nad obnašanjem svoje hčerke. “Videlo se je, da je bila njena mama vidno nerazpoložena zaradi njenega obnašanja in da je zavijala z očmi. Ko je Ana dvignila noge, je le nakazala, da jo bo ‘udarila po glavi’,” poroča Blic.

Lana Božič