[Video] Srbska starleta Ana Nikolić razuzdano proslavila svoj 41. rojstni dan – šokirala celo svojo mamo!

Ana Nikolić dviguje noge. (foto: instagram)

Srbska starleta Ana Nikolić je pred kratkim proslavila svoj 41. rojstni dan in po objavah in slikah na družbenih omrežjih sodeč je pevka izredno uživala, celo do te mere, da je dvigovala noge in krilo in se metala po separeju. Nad vsem tem pa njena mama ni bila ravno navdušena, čeprav je doživela že marsikaj.

Ana je s prijateljicami in z mamo prišla v klub odlično razpoložena nekaj pred polnočjo, pozneje pa so začeli prihajati tudi drugi slavni, da bi skupaj proslavili njen rojstni dan. Čeprav so načrtovali zasebno zabavo brez velikega blišča, je vzdušje postalo zelo vroče.

Srbska pevka je imela oblečeno dolgo črno obleko z globokim izrezom, ki ji je segal kar do bokov. Njeni prijatelji so vse dokumentirali in posneli, kako v zrak dviguje noge in kaže, kako je ponovno v top formi, saj je shujšala.

Na drugi strani pa Anina mama Miljana Nikolić ni bila tako dobro razpoložena, ampak je bila celo šokirana nad obnašanjem svoje hčerke. “Videlo se je, da je bila njena mama vidno nerazpoložena zaradi njenega obnašanja in da je zavijala z očmi. Ko je Ana dvignila noge, je le nakazala, da jo bo ‘udarila po glavi’,” poroča Blic.

Lana Božič

 • xtc

  K***pa taka razuzdanos,ko bi bila vsaj redaljka ne pa samo draženje občinstva nezanimivo dolgočasno in nič kaj damsko ,če že prvo ni sposobna.

 • Ježek Teka Teka

  Srbske kurve nas ne zanimajo … jih je že tle dost …

 • Solo

  In kaj ta rumeni trač o nagravžni srbski vlačugi počne na straneh portala, ki naj bi propagiral slovenski patriotizem?
  Če se že ostali jugo-komunistični hlapci in družbenopolitični delavci v Sloveniji obnašajo, kot da smo še vedno del Jugoslavije, vam tega res ni treba.
  100 let srbske okupacije in balkanizacije Slovenije ter posiljevanja s čefurskim melosom je več kot preveč.

  • Steiermark

   Bravo! ***************************************************************************+

 • pajot

  Srbska pevaljka.
  S tem je vse povedano.

 • tramal

  Med vojno bosancem sploh ni bilo potrebno posiljevat srbkinj ,ker one kar vsakemu dajo ,samo da jih kdo hoče poseksat.

 • SlumdogGodzilla

  Nič ni narobe s Srbkinjami, problem je da marksisti gor vlečejo neko nižjo energijo, masoni in marksisti so tudi ustvarili to brezvezno turbo kulturo kot je naprimer ameriška založba Interscope promovirala gangsta rap, nekultura ki so jo levičarji potem vsilili v splošno kulturo, češ ‘saj je samo umetnost’. Zdaj so Srbkinje nesrečne ker morajo glumit, 80% nove generacije črncev hoče ubijat belce, to je pač naredila marksistična propaganda. Srbija je lepa in živa država, z enakim problemom skritih masonov kot ga imamo mi, marksizem pač sem vleče same idiote, plus Rogovce in RTVjevce. Ne pozabit, da moramo skupaj z Grčijo in Srbijo še v času naših življenj maširat nad domačo Anatolijo in zato ne bit takšni hejterji do Srbov, ki so vedno bili v prvi liniji proti Saturnovi vojski barbarov in klavcev. Srb v Srbiji = kulturen človek, Srb v Sloveniji = marksistično orodje opresije, Srb + Mason kot Šarec = Zlo