fbpx

[VIDEO] Srčkano do konca! Tako je poslanec SDS zabaval svoje kužke

Foto: facebook

Poslanec SDS, ki je s svojimi govornimi sposobnostmi Tita Turnška pustil brez besed do te mere, da je slednji v svojem “repertoarju” našel le še sočne kletvice, je očitno prava trofeja! Posnetek, kako poje in igra mladičkom, je namreč popolnoma očaral njegove oboževalke.

Slovenska javnost pozna poslanca SDS Franca Breznika kot domoljuba, ki se je leta 1991 priključil prvi generaciji slovenske vojske v Pekrah, kjer je sodeloval v uporu proti JLA. Bil je tudi član prve častne čete Slovenske vojske, ki je 26. 6. 1991 prisostvovala na slovesnosti ob razglasitvi samostojnosti in izobesila slovensko zastavo. Med vojno je opravljal obrambne naloge na področju Kočevske Reke. Kot veteran vojne za Slovenijo je prejel številna priznanja, ki potrjujejo njegov pomemben prispevek na tem področju. Svoj poklicno pot je nato začel v Avstriji, a se je vrnil v domovino in se zaposlil v Slovenski vojski, kjer je deloval na projektu prenove tankov T-55S in logistične oskrbe, leta 2011 pa bil prvič izvoljen za poslanca. Volivci so mu zaupanje izkazali tudi na volitvah tri leta kasneje. Javnost pa ga popolnoma obožuje, odkar je Tita Turnška pustil brez besed, da je ta v svojem besednjaku našel le še sočne kletvice, kar je imelo za posledico, da je Turnška Breznikov poslanski kolega Žan Mahnič poslal s seje.

Vendar pa ima Breznik ogromno sledilcev tudi na Facebooku. Ko je pred nekaj dnevi objavil prisrčen videoposnetek, kako igra pasjim mladičkom “za lahko noč” na kitaro, ob tem pa jim poje otroško uspavanko Andreja Šifrerja Uspavanka za Evo, je dobil skoraj 700 všečkov, posnetek pa si je ogledalo nekaj manj kot 9000 ljudi – število ogledov pa vztrajno raste. Video je tako prikupen, da si ga enostavno morate ogledati tudi vi:

 

Našo četico je treba dati spat.Drugače ne znam…

تم نشره بواسطة ‏‎Franc Breznik‎‏ في 29 أبريل، 2017

 

Marjanca Scheicher