[Video] Tini Gaber se “Kdo vam laže” prikazuje na vseh programih!

Tina Gaber misli, da je oddaje "Kdo vam laže" na vseh programih. Vir: Instagram

Ne zgodi se pogosto, da spremljevalka predsednika vlade pohvali medij, ki o njenem partnerju pogosto kritično poroča. A zgodilo se je prav to. Tini Gaber, partnerki Roberta Goloba se zdi, da se paradna oddaja našega medija pojavlja na vseh programih. To sicer ni res, kot ji v odzivu pojasni voditelj oddaje Boris Tomašič. 

“Razumem, da so posebni ljudje na tem svetu in da imajo svoje cilje in… ok. Ampak resno, če pa kaj pričakujem od medijev… Jaz imam občutek – “Kdo na laže” je na vseh programih,” je dejala v posnetku.

Posnetek se je kaj kmalu razširil po spletu, kjer je požel vrsto različnih odzivov.

Mariborski spletni medij se je denimo vprašal po tem, kaj je Gabrova pravzaprav sploh hotela povedati, nato pa se je odzval tudi sam voditelj oddaje “Kdo vam laže”, ki je nekdanji misici pojasnil v stilu same oddaje: Pravi, da je Kdo vam laže že na vseh programih. Ni. Zgolj na Nova24TV, ampak očitno resnica boli.” 

Zvesti gledalci prav gotovo vedo, da je Tomašič našel inspiracijo za pojasnilu v napevu oddaje, ki jo vodi. Je že res, da resnica boli, a tudi osvobaja. Da je temu tako, lahko Tina Gaber preveri že danes. Na sporedu je prav “Kdo vam laže”, ob 20.10, nikjer drugje kot na naši televiziji.

Gal Kovač