fbpx

[Video] To je 64-letna babica – med moškimi bolj priljubljena kot njena vnukinja!

Lesley Maxwell je seksi babica ki prejme več ponudb moških kot njena vnukinja (Foto: Instagram)

Lesley Maxwell je 64-letna babica, ki se ukvarja z osebnim in fitnes mentorstvom znanih oseb, pri ponudbah moških pa prekaša celo svojo vnukinjo. Kot razkrivajo njene slike na Instragramu ima pri svojih letih Maxwellova sanjsko postavo, njena dejavnost pa sicer nekoliko moti njeno hčer, saj meni, da slike njene mame razkrivajo preveč. Nasprotno pa je Lesley prepričana, da je objavljanje takšnih slik del njenega posla, kot poudarja sama, pa se svojega telesa ne sramuje. Tudi razkrivanja telesa ne, saj se je v preteklosti udeleževala tekmovanj, kjer je morala stati na odru v mini bikinkah.

“Moja babica ima čokoladice na trebuhu in dobiva več ponudb kot jaz, fantje pa ji pošiljajo svoje gole fotografije,” pojasnjuje vnukinja Lesley Maxwell. Maxwellova se ukvarja s fitnesom in ima pri svojih 64-letih izjemno postavo. Na svojem Instagramu objavlja svoje fotografije, ima pa preko 60 tisoč sledilcev, je poročal 24sata.

Osebna mentorica znanih osebnosti, fitneserka in svetovalka za zdravo prehrano rada hodi s svojo vnukinjo Tio v fitnes, ki priznava, da je njena babica njena resna konkurenca pri iskanju moških. “Ker je za svoja leta videti fenomenalno, je moškim precej zanimiva,” je še dejala Tia.

“Kličejo me celo 18-letni fantje, kar je res smešno. Včasih so tudi precej eksplicitni, zato mi pošljejo slike svojih penisov. Vse to jemljem kot kompliment, super je, da sem jim sploh zanimiva,” pa pravi Lesley. Medtem ko je vnukinja Tia vesela svoje babice in pozornosti, ki jo dobi prek Instagrama, Lesleyjina hči Vanessa, ki je fitnes ne zanima, ni tako vesela maminih precej odkritih objav na družbenih omrežjih.

Foto: Instagram

“Konec koncev gre za mojo mamo, ne gre za hčerko, ki je najstnica ali kaj podobnega. Nočem, da se to spremeni, ampak samo, da nekoliko zmanjša deljenje svojih fotografij,” pravi njena hči Vanessa. Nasprotno pa Lesley meni, da so njene objave del njene službe, saj tako promovira svoje mentorstvo drugim, ki želijo priti do sanjske postave.

Foto: Instagram

“Biti stalno v kondiciji me zelo zanima in sem v telovadnici vedno v razkritih oblačilih, prav tako tudi tekmujem, zato sem včasih na odru v izjemno majhnem bikiniju,” je še pojasnila. Kot pravi nima težav z razkazovanjem fotografij razkritega telesa, saj se ga ne sramuje. “Moram biti produkt tega, v kar verjamem in promoviram. Ne želim se zakrivati ​​in če želim pokazati svoje telo, ga bom pokazala. Zakaj bi človek moral biti star in bolan, če ti ni treba, zakaj ne bi bil “na vrhu sveta,” je zaključila Lesley.

Foto: Instagram

Za osebnega trenerja se je odločila pri 48 letih in tisto leto prvič zmagala v fitnes tekmovanju. Verjame, da je za mladosten videz zahtevan strog kondicijski režim in trenira vsaj petkrat na teden. V preteklosti je Lesley delala kot vizažistka in promotorka.

Sara Rančigaj