fbpx

[Video] To je posnetek 6-letne deklice, ki je zaradi nečloveškosti sprehajalcev obkrožil svet

Foto: posnetek zaslona

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek 6-letne deklice, kako kolesari po ožji poti. Čeprav je njen oče večkrat rekel “Oprostite”, da bi se jima sprehajalca umaknila, sta ga ignorirala. Ko ju je deklica dohitela, je s kolesom padla in začela glasno jokati, brezobziren par s psom pa se je raje prepiral z njenim očetom, kot da bi ji pomagal!

Na posnetku se razločno sliši očeta šestletnice, kako govori “Oprostite”, da bi se njeni hčerki umaknil par, ki je sprehajal psa, vendar je ta gladko preslišal prošnjo dekličinega očeta. 6-letna punčka je zaradi tega padla, njuna reakcija pa je naravnost zgrozila javnost.

Deklici namreč nista pomagala, čeprav je ta glasno jokala, niti nista izkazala nobenega sočutja, temveč je moški napadel dekličinega očeta, ko mu je ta dejal, da ga ju je večkrat prosil, naj se vendar umakneta, da bi lahko deklica peljala naprej. Nato je moški sprehajalec še brcnil dekličino kolo, se obrnil in odkorakal naprej.

Kot poroča Večernji, se je incident zgodil v Blackwellu v angleškem okrožju Nottinghamshire. Posnetek je objavila dekličina mama Michelle Prost, ki je razkrila, da je ta dogodek zelo prizadel njeno hčerko, da se je več ur tresla in jokala. Namesto da bi bila deležna spodbud, ker je ravno dobro začela voziti kolo, je naletela na dva prepotentneža, ki jima je očitno pomemben samo njun pes. Starša sta sprehajalca že prijavila policiji, ki njuno identiteto še ugotavlja.

Barbara Majdič