fbpx

[VIDEO] Zala in Gašper: Slovenska normalnost na festivalu Sodome in Gomore

foto: twitter

Kdor le malo pozna evropsko glasbeno zabavno sceno, ob ogledu včerajšnje Evrovizije ni bil posebej presenečen. Pesem Evrovizije namreč že precej časa velja za  velik šov homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija, ki preko tovrstnih dogodkov med vse mlajšimi gledalci promovira homoseksualno agendo. Najlepše presenečenje tega dogodka pa sta zame naša Zala in Gašper, ki sta s svojo pristnostjo in naravno držo izkazovanja ljubezni med dekletom in fantom, v evropsko promoviranje islamske in homoseksulane agende vnesla prepotreben občutek normalnosti. Občutek, da Evropa še ni kalifat in da preprostost in spontanost v odnosu med moškim in žensko, ki sta jo izžarevala Zala in Gašper, še vedno zasenči vso izumetničenost in pomp evropske nenormalnosti.

Kaj naj odgovorim sedemletni deklici, ko na ekranu vidi poljubljanje med moškimi?
Nedavno so me iz UKC povabili k darovanju krvi. Med odvzemom sem govoril z medicinsko sestro. Pogovor je nanesel tudi na finalni izbor za nastop na Evroviziji. Njena sedemletna hči je ob gledanju prenosa začudeno spraševala mamo, kaj pomeni poljubljanje moških na ekranu. Kot mi je povedala gospa, je bila v zadregi, kaj naj reče. Nato ji je hči sama pomagala. Vprašala je namreč, ali je poljubljanje med moškimi normalno?! Mama ji je tokrat znala odgovoriti.

Povedala ji je, da to ni normalno, da obstajajo ljudje, ki takšne žalostne stvari počnejo, ker so prikrajšani za občutek ljubezni, kakršna je med mamico in očkom. Ob teh besedah sem si oddahnil in pomisli, da je še nekaj normalnosti na tem našem svetu. Takšne čisto spontane, kakršno smo videli na nastopu Zale in Gašperja. Bogu hvala za vse vas, ki Slovenijo in Evropo vsak dan sproti pomagate spreminjati v prijeten kraj za bivanje, kakršna je bila še do nedavna . V zadnjih letih je po ulicah Evrope steklo že mnogo preveč krvi. Na evropskih volitvah bo  vsak izmed nas dal odgovor na to ali bo kri po Evropi, tako kot v mojem primeru, nekomu rešila življenje ali pa bodo nedolžni po Evropi, kot do sedaj, še naprej krvaveli.

Franci Donko