fbpx

Sredi Bruslja potekal odprt sejem z otroki za homoseksualce: Zanje potrebno odšteti tudi do 160 tisoč ameriških dolarjev!

Foto: Twitter

Neverjetno, kam smo prišli. Že četrtič zaporedoma so septembra v Bruslju organizirali sejem z otroki, ki je namenjen bogatim homoseksualnim parom po Evropi. Zaradi velikega povpraševanja cena strmo narašča, homoseksualci, željni otroka, morajo zanj odšteti od 95.000 do 160.000 ameriških dolarjev.  

Zadnji sejem je septembra lani (23. in 24. septembra) organizirala ameriška organizacija Men having babies (Moški, ki imajo otroke) in ga namenila homoseksualcem, ki si želijo postati očetje. Ni treba posebej poudarjati, da se s tem popolnoma ignorira evropsko pravo in pravo posameznih držav članic EU.

Grozljiva slika trgovanja z otroki
V prostorih luksuznega hotela Hilton se je na sejemskem dogajanju zadrževalo veliko znanih bogatih moških, ki so pregledovali kataloge, tiskane v visoki kvaliteti. Pregledovali so fotografije otrok in možnih nadomestnih mater, ki so pripravljene za primerno ceno donositi otroka in ga po rojstvu izročiti. Cene pa se razlikujejo na podlagi “kvalitete” in nihajo od 95.000 ameriških dolarjev do 160.000 ameriških dolarjev. V pogodbah se namreč sklene all inclusive ponudba, ki vključuje tudi psihološko pomoč, pravno pomoč, zavarovanje jajčec ali sperme, nastanitev nadomestnih mater …

Trgovina z otroki ne poteka več na skrivaj, storilci pa so ljudje v oblekah in kravatah, z denarjem v rokah, ki se požvižgajo na evropsko zakonodajo. Glede na to, da je Evropski parlament leta 2015 obsodil “posojanje” maternice za rojevanje otrok, se človek vpraša, zakaj evropski poslanci in uradniki ne stopijo le nekaj kilometrov stran iz svojih pisarn, da bi se na lastne oči prepričali o kriminalnem dejanju.

Foto: iStock

Komisija za mednarodne odnose belgijskega senata se je leta 2015 enoglasno odločila, da je proti nadomestnemu materinstvu. Zakaj torej niti en senator ne protestira proti sejmu, ki se že kar četrtič zaporedoma organizira na tleh njihove države? Leta 1989 je Belgija tudi podpisala mednarodno konvencijo o pravicah otrok, ki pravi, da ima vsak otrok pravico, da pozna svoje starše in da ga ti tudi vzgajajo.

Na sejmu so prisotni informirali o vseh vidikih in pogojih, ki jih morajo upoštevati pri nakupu otrok, bolj jasni podatki glede poteka sejma pa po poročanju Dnevne gazete niso znani. Vsekakor pa je več kot očitno, da se v osrčju Evrope dovoljuje prodaja nerojenih otrok, čeprav je zakonska regulativa več kot jasna. Gejevski lobi je očitno zelo močan.

H. M.