fbpx

“Vidijo se ti sramne dlake!” Slavna britanska pevka v izzivalni obleki razburila svoje oboževalce

Slavna britanska pevka Alesha Dixon je pred dnevi med svojimi oboževalci požela veliko kritik na račun svoje obleke, ki naj bi razkrivala preveč, saj naj bi se pevki videle celo sramne dlake. 38-letna zvezdnica je namreč gostovala v epizodi resničnostnega šova Britanija ima talent, zaradi svoje oprave pa je požela burne odzive tako med občinstvom kot tudi prek družbenih omrežij. Daily Mail poroča o več tisoč komentarjih spletnih uporabnikov.

“Če naredi samo še en korak, bo pokazala svojo vagino. Morala bo biti previdna. Alesha nima več veliko prostora za napake. Lahko jo vidim v bikini cono,” je bilo napisano v enem izmed opolzkih komentarjev na Facebooku.

Alesha Dixon.

Zanimivo, veliko pozornosti je požela tudi njega kolegica v istem šovu, Amanda Holden, ki je gledalcem pokazala gol hrbet, njen dekolte do popka pa je prav tako pritegnil pozornost vseh medijev.

Amanda Holden in njen dekolte do popka.

 

Foto: YouTube.

In če se negativni komentarji na družbenih omrežjih še kar nabirajo, so britanske agencije za nadzor komunikacijskih tokov dobile več kot 200 pritožb na Amandin “stajling”, pričakujejo pa, da bo takšnih prijav še več.

T. F.