fbpx

Vroča Nadiya Bychkova v priljubljenem angleškem plesnem šovu kar pokala od kemije

Foto: YouTube

Med poletjem je bilo mogoče slišati, da bo simpatična plesalka Nadiya Bychkova, nekdanji ukrajinski playboyev model, sodelovala v izjemno priljubljenem angleškem plesnem televizijskem šovu Strictly Come Dancing. Po tem, ko ji je bil dodeljen soplesalec igralec Davood Ghadami, je ta dejal, da ne verjame v to, da se bo naučil plesati. Včeraj pa je s plesom z brhko plesalko poskrbel za to, da je vsem gledalcem zastal dih in o tem so se razpisali tudi tuji mediji. 

Energično obarvan ples čačača Ghadamija z 28-letnim nekdanjim ukrajinskim playboyevim modelom je zaprl usta gledalcem in redkokoga pustil ravnodušnega. Voditeljica Claudia Winkleman je po plesu hudomušno pripomnila, da v občinstvu svojega moža spremlja tudi njegova žena Isobel, s katero ima 35-letni igralec dva otroka.

Ples opisali kot vroč in vreden spremljanja
Winklemanova je po plesni rutini, polni kemije, ob spremljavi pesmi Lloyd: Dedication To My Ex poskočila v zrak in v znak navdušenja dejala, da je bil njun ples zelo vroč, ter dodala, da je zelo uživala ob gledanju. Ko je Ghadamija spomnila, da je njuno predstavo opazovala tudi njegova žena, se je ta med objemom z Nadiyo nasmejal in dodal, da je med plesom preprosto treba iti do konca. “Midva sva se zabavala, kajne?” je vprašujoč odvrnil ob pogledu na soplesalko.

H. M.