fbpx

Zato se je princ Harry odločil za poroko z Meghan Markle in ne s katero izmed nekdanjih deklet!

Foto: epa

Bodoča nevesta je ponavadi dva tedna pred poroko napeta in živčna, saj jo skrbi, ali bo na veliki dan vse potekalo gladko. Še posebej to velja za kraljevo poroko, saj ta poteka pred očmi več milijonov ljudi. Pri princu Harryju in Meghan Markle pa je očitno zgodba drugačna, saj naj bi bil tokrat po besedah njunih najbližjih prijateljev še posebej živčen princ, Meghan pa je tista, ki ga mora miriti, da bo vse v najlepšem redu. Ob tem pa na Otoku potekajo tudi psihološke analize, in sicer čemu se je Harry po vrsti neuspelih zvez odločil za poroko z Meghan. 

Meghan se je presenetljivo hitro navadila novega načina življenja, o čemer priča dejstvo, da se tudi sama pojavlja v javnosti in izgleda povsem sproščeno. Sicer kaže, da se je vse zgodilo izjemno hitro. Ampak je to res? Minili sta namreč dve leti, odkar sta se spoznala na slepem zmenku, ki ga je organizirala njuna skupna prijateljica modna oblikovalka Misha Nonoo.

Če čas njunega poznanstva primerjamo s časom poznanstva princa Williama in vojvodinje Kate Middleton, ki sta se vzela šele po desetih leta poznanstva, bi lahko rekli, da se ne poznata dolgo, če pa ga primerjamo s časom poznanstva aktualnega prestolonaslednika, valižanskega princa Charlesa in prinese Diane, se poznata že dolgo, saj sta starša Williama in Harryja le pet mesecev po prvem zmenku najavila zaroko, pet mesecev pozneje pa sta se že poročila v katedrali svetega Pavla. Po prepričanju pokojne kraljice ljudskih src je do propada zakona prišlo prav zato, ker sta se ob poroki komajda poznala.

Foto: epa

Usodna večerja, ki je prepletla njune poti, je bila julija 2016
Julija 2016 se je dogodila usodna večerja, ki je skupaj povezala Meghan and Harryja. Še isti večer se je namreč Harry dokopal do igralkine številke in v naslednjih nekaj dnevih sta si izmenjala več sporočil. Pred vrnitvijo v Toronto je imela Meghan čas, da gre s princem na tri zmenke, saj jo je čakalo snemanje televizijske serije Suits, v kateri je zaslovela z vlogo Rachel Zane. Očitno pa so trije zmenki zadostovali za Harryja, saj jo je potem povabil na skupni dopust v Bocvano. Meghan je po dveh mesecih poznanstva sprejela tudi povabilo v Balmoral, domovanje kraljice Elizabete II., kjer so praznovali prinčev 32. rojstni dan. Ko se je morala vrniti v Toronto na snemanje, je bila nenehno na telefonu s princem, kar je kazalo, da stvar postaja resna. Po njunem petmesečnem poznanstvu je pričela naraščati pozornost britanskih medijev, ki so želeli izvedeti več o ženski, ki je princu Harryju ukradla srce.

Diana bi jo odobravala
Kraljevi duhovnik, ki pozna princa Harryja vse od njegovega rojstva, je povedal, da ima Meghan prav vse, kar bi si lahko zaželel, namreč ni samo lepa in pametna, ampak je tudi vključena v humanitarno in dobrodelno delo. Po njegovo je to ključen faktor – da bi jo prav zaradi dobrodelnosti Harryjeva pokojna mati, princesa Diana, odobravala.

Foto: epa

Največ verjetnosti je bilo, da bi se Harry poročil z njima
Harryjevo ime se je pred Meghan pojavljalo ob imenih vrste žensk, pri čemer bi se posebej ustavili pri dveh, in sicer pri Chelsy Davy in Cressidi Bonas. Najverjetneje bi se poročil z obema, če bi se onidve želeli poročiti z njim. Harry je Chelsy spoznal v času popivanja pri 19 letih in je bil z njo v kar sedem let trajajoči zvezi. Kljub temu, da je bil Harry v zvezi z več dekleti, naj bi bil najbolj zadovoljen v stabilnih zvezah. Chelsy in Harry sta bili prvi dve leti v zvezi na daljavo in sta se videla vsakič, ko je čas dopuščal. Nekdanji Harryjev varnostnik je povedal, da je bil Harry v Chelsy resnično zaljubljen, zato se je njuna zveza čez čas le poglobila, ko je Chelsy prišla v Veliko Britanijo na študij prava. Leta 2011 sta kmalu oba spoznala, da njuna zveza ne bo vodila nikamor, saj Chelsy ni bila navdušena nad kraljevim načinom življenja. 32-letna Chelsy je sicer trenutno po navedbah Daily Maila še neporočena in poslovno razdvojena med Londonom in Južno Afriko.

Foto: epa

Pri 27 letih je Harry s pomočjo sestrične Eugenie spoznal Cressidi Bonas, ki je bila prav tako lepotica in za razliko od  Chelsy precej bolj mirne narave. Takrat 24 let stara Cressidi je bila podobno kot njegovo nekdanje dekle odprtega duha, princu pa je odgovarjal tudi njen način življenja. Harryjevi prijatelji so bili prepričani, da je princ končno našel srečo, a so se ušteli, saj tudi Cressidi nikakor ni prenesla življenja v središču pozornosti, zavedala pa se je tudi, da bi se morala z vstopom v kraljevo družino odpovedati filmski karieri, o kateri je tedaj sanjala. Po propadli zvezi pa se je vrnila v objem nekdanjega fanta.

Foto: Facebook

Meghan Markle je bila seveda že uspešna igralka, ko se je srečala s Harryjem, vendar sprva ni kazala namere, da bi se zaradi princa odpovedala svoji karieri. Vsekakor pa je bila v nasprotju s Chelsy in Cressidi veliko bolj navajena življenja pod drobnogledom, kar je presenetilo celo ožji Harryjev krog, namreč v tem se je bistveno razlikovala od vseh žensk, s katerimi je bil princ do takrat v zvezi. Znanci poudarjajo, da je Meghan nedvomno ženska, ki jo je iskal vsa leta. “Če bi se poročil s Chelsy ali Cressidi, bi se onidve naslanjali nanj, sedaj pa se lahko on nasloni na Meghan,” so prepričani.

Foto: epa

N. Ž.