Zato se je princ Harry odločil za poroko z Meghan Markle in ne s katero izmed nekdanjih deklet!

Foto: epa

Bodoča nevesta je ponavadi dva tedna pred poroko napeta in živčna, saj jo skrbi, ali bo na veliki dan vse potekalo gladko. Še posebej to velja za kraljevo poroko, saj ta poteka pred očmi več milijonov ljudi. Pri princu Harryju in Meghan Markle pa je očitno zgodba drugačna, saj naj bi bil tokrat po besedah njunih najbližjih prijateljev še posebej živčen princ, Meghan pa je tista, ki ga mora miriti, da bo vse v najlepšem redu. Ob tem pa na Otoku potekajo tudi psihološke analize, in sicer čemu se je Harry po vrsti neuspelih zvez odločil za poroko z Meghan. 

Meghan se je presenetljivo hitro navadila novega načina življenja, o čemer priča dejstvo, da se tudi sama pojavlja v javnosti in izgleda povsem sproščeno. Sicer kaže, da se je vse zgodilo izjemno hitro. Ampak je to res? Minili sta namreč dve leti, odkar sta se spoznala na slepem zmenku, ki ga je organizirala njuna skupna prijateljica modna oblikovalka Misha Nonoo.

Če čas njunega poznanstva primerjamo s časom poznanstva princa Williama in vojvodinje Kate Middleton, ki sta se vzela šele po desetih leta poznanstva, bi lahko rekli, da se ne poznata dolgo, če pa ga primerjamo s časom poznanstva aktualnega prestolonaslednika, valižanskega princa Charlesa in prinese Diane, se poznata že dolgo, saj sta starša Williama in Harryja le pet mesecev po prvem zmenku najavila zaroko, pet mesecev pozneje pa sta se že poročila v katedrali svetega Pavla. Po prepričanju pokojne kraljice ljudskih src je do propada zakona prišlo prav zato, ker sta se ob poroki komajda poznala.

Foto: epa

Usodna večerja, ki je prepletla njune poti, je bila julija 2016
Julija 2016 se je dogodila usodna večerja, ki je skupaj povezala Meghan and Harryja. Še isti večer se je namreč Harry dokopal do igralkine številke in v naslednjih nekaj dnevih sta si izmenjala več sporočil. Pred vrnitvijo v Toronto je imela Meghan čas, da gre s princem na tri zmenke, saj jo je čakalo snemanje televizijske serije Suits, v kateri je zaslovela z vlogo Rachel Zane. Očitno pa so trije zmenki zadostovali za Harryja, saj jo je potem povabil na skupni dopust v Bocvano. Meghan je po dveh mesecih poznanstva sprejela tudi povabilo v Balmoral, domovanje kraljice Elizabete II., kjer so praznovali prinčev 32. rojstni dan. Ko se je morala vrniti v Toronto na snemanje, je bila nenehno na telefonu s princem, kar je kazalo, da stvar postaja resna. Po njunem petmesečnem poznanstvu je pričela naraščati pozornost britanskih medijev, ki so želeli izvedeti več o ženski, ki je princu Harryju ukradla srce.

Diana bi jo odobravala
Kraljevi duhovnik, ki pozna princa Harryja vse od njegovega rojstva, je povedal, da ima Meghan prav vse, kar bi si lahko zaželel, namreč ni samo lepa in pametna, ampak je tudi vključena v humanitarno in dobrodelno delo. Po njegovo je to ključen faktor – da bi jo prav zaradi dobrodelnosti Harryjeva pokojna mati, princesa Diana, odobravala.

Foto: epa

Največ verjetnosti je bilo, da bi se Harry poročil z njima
Harryjevo ime se je pred Meghan pojavljalo ob imenih vrste žensk, pri čemer bi se posebej ustavili pri dveh, in sicer pri Chelsy Davy in Cressidi Bonas. Najverjetneje bi se poročil z obema, če bi se onidve želeli poročiti z njim. Harry je Chelsy spoznal v času popivanja pri 19 letih in je bil z njo v kar sedem let trajajoči zvezi. Kljub temu, da je bil Harry v zvezi z več dekleti, naj bi bil najbolj zadovoljen v stabilnih zvezah. Chelsy in Harry sta bili prvi dve leti v zvezi na daljavo in sta se videla vsakič, ko je čas dopuščal. Nekdanji Harryjev varnostnik je povedal, da je bil Harry v Chelsy resnično zaljubljen, zato se je njuna zveza čez čas le poglobila, ko je Chelsy prišla v Veliko Britanijo na študij prava. Leta 2011 sta kmalu oba spoznala, da njuna zveza ne bo vodila nikamor, saj Chelsy ni bila navdušena nad kraljevim načinom življenja. 32-letna Chelsy je sicer trenutno po navedbah Daily Maila še neporočena in poslovno razdvojena med Londonom in Južno Afriko.

Foto: epa

Pri 27 letih je Harry s pomočjo sestrične Eugenie spoznal Cressidi Bonas, ki je bila prav tako lepotica in za razliko od  Chelsy precej bolj mirne narave. Takrat 24 let stara Cressidi je bila podobno kot njegovo nekdanje dekle odprtega duha, princu pa je odgovarjal tudi njen način življenja. Harryjevi prijatelji so bili prepričani, da je princ končno našel srečo, a so se ušteli, saj tudi Cressidi nikakor ni prenesla življenja v središču pozornosti, zavedala pa se je tudi, da bi se morala z vstopom v kraljevo družino odpovedati filmski karieri, o kateri je tedaj sanjala. Po propadli zvezi pa se je vrnila v objem nekdanjega fanta.

Foto: Facebook

Meghan Markle je bila seveda že uspešna igralka, ko se je srečala s Harryjem, vendar sprva ni kazala namere, da bi se zaradi princa odpovedala svoji karieri. Vsekakor pa je bila v nasprotju s Chelsy in Cressidi veliko bolj navajena življenja pod drobnogledom, kar je presenetilo celo ožji Harryjev krog, namreč v tem se je bistveno razlikovala od vseh žensk, s katerimi je bil princ do takrat v zvezi. Znanci poudarjajo, da je Meghan nedvomno ženska, ki jo je iskal vsa leta. “Če bi se poročil s Chelsy ali Cressidi, bi se onidve naslanjali nanj, sedaj pa se lahko on nasloni na Meghan,” so prepričani.

Foto: epa

N. Ž.

 • mater je grd ta harry, ženska pa tudi

  • Kosobrin

   Oba sta simpatična in srčkana! To naredi ljubezen!

   • Michaela Babšek

    kaj ne vidiš kako trpi ali kaj to je bila zaljubljenost na začetku vsaka punca bi bila rada malo princeska zdaj pa jo je doletelo realno življenje v tej grozljivki

 • xtc

  Harry je faca definitivno,a tegale čuda bi sr moral definitivno znebiti,tole čudo perinaša nesrečo,prepir in razdor na dvor.

  • Michaela Babšek

   meghan je holywoodska diva – kaj hudiča išče v tej grozljivki???

 • šmentanamuha

  Harry ni Royal Blood (verjetno od onega jahalnega trenerja), zato so mu tudi dovolili, da se poroči s to mešanko. Pa tudi v igri za prestol ni.

  • freedomfighter

   Ti si totalno bolan…tudi ce nebi bil krvni sin charlesa je to popolnoma nepomembno ce je uradno priznan kot njegov sin…pa po svetu ljudje ne gledajo vec kaksne barve ima nekdo kozo ampak kaj kdo je in kaj je kdo dosegel le v zaostalih drzavah zaznamovanih s socializmom se se vedno ukvarjamo s prezivetimi vprasanji

   • xtc

    Definitivno tole čudo NE sodi v kraljevvo dužino-kmalu bo pokazala prave barve,zakaj NE.

    • freedomfighter

     Cudo…cisto navadna drugorazredna ali pa tretjerazredna igralka je…ne vem kaj je tako groznega na njej

   • Cyclopean

    In kaj je dosegel tale Harry? Rojen v zlato žlico v riti, ona pa neka leva igralka, sami vrhunski dosežki.

    • freedomfighter

     Prav nic posebnega ni ne on ne ona zato pa me cudi taka sovraznost do njiju…tist ki se pa spusca v barvo koze neveste pa itak ne vem iz katerega stoletja je

    • Michaela Babšek

     ona spada med top 3 igralke zadnjega desetletja, pred njo je bila bleščeča kariera, uničili so ji sanje življenje, kariero živi v zlati kletki – ima vse hkrati pa nič – zdaj na silo bosta imela otroka – upam da se ni vdala v usodo in bo samo tovarna za otroke, brez besede brez avtoritete vpliva lastnega mnenja – to je definicija za sodobnega sužnja!!!!

  • Aja razumem. Ker po tvojem mnenju ni ‘royal blood’ se lahko poroci s to punco. Drugace pa nebi mogu ane, ker je 50% crnka, crnci pa itak sodijo sam na polje in v hise da nam strezejo. Si predstavljas kako bi blo grozno ce bi se taprav krvni sin kralja res porocil z osebo ki je pol crna v letu 2018.

   Sori, s kerega stoletja si? Nisem vedela da v Sloveniji obstajajo se take osebe kot ti

   • Michaela Babšek

    ni komentator problem, ampak kao kraljevska mafijska družina – vse je po pravici napisal, če pa ti tega ne vidiš pa ni naš problem – Meghan si je uničila življenje!!!!! kako se mi smili – pravi da je ista kot Rachel iz Suits – kako hudiča je naredila je naredila to potezo, to življenje ni za njo!!!! odpovedala se je sanjam

 • freedomfighter

  Lusna je tale zenska…ne tako kot kate ampak vseeno za kraljevo druzino je prava lepotica

  • luštna??? Hahaha

  • Kosobrin

   Meni se pa zdi, da nič ne zaostaja za Kate.Prav prisrčna je.

 • Adolf Hitler

  Pa ko ga bolj kurac za ta štakorska govna

 • Nšo-či

  Uživata v ljubezni in drug drugemu. Čudovita sta!

 • Zora

  Pisanje takšnih člankov je edino primerno za novin intelektualni nivo. Naj se drži tega, ker so vse ostale teme za njene pisune prenaporne.

 • Cyclopean

  Da ni princ, bi delal v kakšni zanikrni tovarni, in nikoli ga nobena nebi pogledala. Glede te Meghan pa kaj bo z njo? 36 let stara, rok ji je potekel, kaj si bo z njo planiral družino?

 • Maja

  ampak, pišete in komentirate pa tako, kot da bi včeraj bili skupaj na večerji.

 • Michaela Babšek

  uboga punca vidi se kako trpi naredila je največjo napako, upam da čimprej konča ta nesmisel, čeprav pričakuje otroka, to življenje ni za njo sem prepričana, da živi v grozljivki