Zmago Jelinčič Plemeniti je izvedel, da ima Monika ljubimca, ko je za Božič 2017 pustila družino in odpotovala v Španijo

Foto: Regionalaobala

Postopek ločitve in delitve premoženja med Zmagom Jelinčičem Plemenitim in do nedavnega njegovo Moniko bo očitno še zelo vroče.

Njun zakon se je začel krhati že leta 2017, ko se Monike ni smel več niti dotakniti, zato meni, da je takrat začela svojo afero z Rokom Mikličem. Še posebej zato, ker je tisto leto za Božič Monika odpotovala z njim in padalskimi kolegi v Španijo.

Ko ji je Zmago očital, da tako ne bo več šlo in da si želi, da so za praznike skupaj doma, je Monika za Božič 2018 res ostala doma, a je odpotovala za novo leto in se sploh ni javljala na telefon, poroča Žurnal24.

Spala je pri drugemu
Čeprav je vedel, da ga vara, ni najel detektiva. Taka naj bi pač bila. Kako ne bi vedel, če pride domov iz postelje ljubimca, je dejal Zmago, ki je z Moniko bil 16 let, spoznala pa naj bi se na zabavni prireditvi v ljubljanskem Turistu, po katerem sta kasneje preživela romantične dni v Parizu.

Novi partner Monike Jelinčič Rok Miklič je pospremil svojo drago na sodišče. (Foto: Slovenske novice)

Jelinčič naj bi Moniki že leta 2017 rekel, da lahko gre, toda še prej naj podpiše, da mu vrača darilo v 0,67 milijona evrov vrednosti, kar ji je podaril leta 2011 za nakup parcele v bližini Kopra. Vse skupaj se je nato vleklo do junija letos, ko je Monika Zmaga povabila na večerjo v Intercontinental  in mu povedala, da se domov ne vrača več in da gre drugam, kjer ima svoje stanovanje, poroča Žurnal24 in dodaja, da Zmago sumi, da je bilo vse skupaj načrtovano.

Demokracija

 • Unikatna

  Grdo, da se umazano perilo pere v javnosti!

 • RATATA

  Kadarkoli je mimo hiše hodila kakšna mična gospodična ali gospa, je moj stari oče vedno rekel rita pa goni.
  Dolgo nisem vedel kaj je mislil…

 • Ružla Čkapi

  Ko je prepisal materialno lastnino na njo je njeno, pa če se še tako dela oškodovano žrtev. Pranje osebnih problemov, populizirano v javnosti je še dodatni dokaz da so oportunisti s politično kariero imuni za sramoto, dostojanstvo in čast.

 • Ježek Teka Teka

  Ko babi slepo zaupaš je konec … vse se spremenijo v ******* ko zavohajo profit … ok, morda kakšen promil ne …
  Sicer pa Zmago … ne se sekirat lih tko si se prodal kot tvoja bivša … pravilno – da te olupi do konca … zdej imaš čas, da razmiliš kaj pomeni zvestoba … pač karma … SNS my ass …

  • FRANC3

   Vse se vrača, vse se plača.

 • Olga101

  Jo stakne nazadnje, ki b’la mu je kos! Zmago že desetletja vozi svoje volivce žejne čez vodo! Velik “domoljub”, a vedno na strani levice, ki nam dom uničuje!
  Žal mi je samo za otroke, ki v tej zmedi trpijo!

 • xtc

  Samo tole,če pobereš k*** brez nič in jo narediš kraljico,bo sleje kot preje nazaj na nivoju,kjer je startala,ne more iz kože,češplja pa srbi,srbi in za to ni zdravila razen zemlje ta to pozdravi.
  Glede Jelenkota pa tole;vsakemu svoje,njemu ,babi,jeb*** in še komu,škoda je le ,da v tem naj** nič krivi otroci zaznamovani za vso življenje.

 • Slehernik

  Vseskozi sem sumil, da jelinko nima veliko ponosa v sebi, a se kaže, da ga nima nič

 • trumpet2018

  2 leti se je ni smel dotakniti in v dveh letih se ni loćil. Pa ta ni normalen

  • pajot

   Je imel tud Desanko Šakić na razpolago.

 • Nšo-či

  A še ni konc te umazane žehte? Monika ni kuhala, pospravljal je čistilni servis, seksala je z ljubimcem, najrajše je na internetu izbirala oblačila, srajce pa mu likala hči. Zmago je bil pa pravi sonček. Izpolnil je vsako njeno materialno željo, poskrbel za njeno izobrazbo in službo. Jo oboževal. Kupil ji je celo pištolo in iz deklice ustvaril drzno, brezobzirno žensko. Bogi, bogi… prav zasmili se. A zdej, ko je Erjavcu odklenkalo, njegove glasove pobira?

  • Rožle

   -ni on prav nič bogi .. Je hinko, ki mu ni para in
   tudi Monika ne izžareva kakšne pretirane zvestobe ..

   • Nšo-či

    .mogoče se je res zaljubila..kdo ve…v teh časih ni potebe, da bi delila usodo ane karenine