Sramota: na Lezbosu porušili spomenik v obliki križa, ker bi ta utegnil biti žaljiv do muslimanskih migrantov!

Datum:

Islamizacija v Evropi je očitno v polnem teku, saj v nekaterih predelih Grčije islam že izpodriva krščansko vero in kulturo. Potem ko so v Lidlu in Ljubljanskih mlekarnah s slik na svojih izdelkih izbrisali križe s pravoslavnih cerkev, so na Lezbosu, kjer so razmere zaradi migrantov že povsem nevzdržne, pričeli rušiti še spomenike v obliki križa, ker bi ti lahko užalili nelegalne muslimanske migrante.

Pred nekaj dnevi so na Lezbosu v bližini mitilenskega gradu do tal porušili velik spomenik v obliki križa, ki je bil namenjen vsem, ki so umrli na morju. Številne organizacije, namenjene pomoči migrantom, ter skupine za multikulturno sobivanje so pričele glasno izražati mnenja, da je ta križ lahko žaljiv do migrantov, ki so utonili med plavanjem proti otoku, saj so ti v veliki večini muslimanske veroizpovedi. Izrojeni aktivisti so županu celo napisali pismo, v katerem so poudarili, da je po njihovem mnenju spomenik rasističen in netoleranten, pobudnike njegove postavitve pa so označili kar za križarje.

Lezbos je preplavljen z nelegalnimi migranti, v taboriščih pa vladajo džihadisti
Lezbos je sicer preplavljen z nelegalnimi muslimanskimi migranti, do otoka pa jih najpogosteje dostavijo kar profesionalni tihotapci, za katere se namiguje, da sodelujejo z nevladnimi organizacijami, ki potem te migrante na otoku sprejmejo. Pred enim tednom smo že poročali o razmerah v najbolj zloglasnem otoškem migrantskem taborišču Moria, kjer se nahaja prek 8.000 nelegalnih migrantov, razmere pa so postale nevzdržne.

V tem taborišču namreč vladajo tolpe, ki se ukvarjajo z organiziranim kriminalom, preostalim migrantom v kampu pa redno grozijo s smrtjo in jih pretepajo. Pred mesecem so oblasti napovedale, da bodo 2.500 migrantov iz tega taborišča zaradi prenapolnjenosti umaknili in jih premestili v druge dele države.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...