Srbi so se razpisali o naši manekenki: Bila je najboljša “riba” SFRJ in zaslužila je na tisoče evrov dnevno

Datum:

Srbski spletni portal Espreso se je razpisal o vrhunski slovenski manekenki Bernardi Marovt. V svojem članku so jo označili za najlepšo misico Jugoslavije, za katero so se obračali vsi pogledi. Do nje pa so bili tudi nekoliko kritični, saj so zapisali, da je bila lepa, a nepremišljena …

V omenjenem članku so zapisali, da je Bernarda Marovt prelepa Slovenka, ki je bila za miss Jugoslavije okronana v Zagrebu leta 1982, vendar pa so jo na izboru najlepših žensk na svetu diskreditirali zaradi golih fotografij, ki so bile objavljene v Startu. No, če danes gole ali na pol gole fotografije niso nič “posebnega”, pa je takrat to pomenilo sramoto. Vsekakor pa ne gre zanemariti dejstva, da se je koledar, v katerem so bile Bernardine fotografije, prodal v neverjetnih 350 tisoč primerkih.

Bernarda je bila okronana za mis fotogeničnosti s strani številnih fotografov, na vrhuncu kariere pa naj bi po izračunu omenjenega srbskega medija zaslužila kar 2.500 evrov dnevno.

Danes ima Bernarda 56 let in še naprej dela kot model in snema reklame. V Sloveniji organizira tudi mednarodno lepotno tekmovanje, ima pa tudi manekensko šolo za modele. Srbi še razkrivajo, da živi na relaciji Slovenija-Italija (Milano), kjer ima tudi modno agencijo.

J. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

So latvijski Muzej okupacije poškodovali ruski agenti?

"V noči na 28. februar je neznanec odvrgel molotovko...

Gre Svoboda po poti SD? Leto je končala z 868 tisočaki minusa in upadanjem članstva

Gibanje Svoboda v finančnem smislu postaja vse bolj podobno...

SDS: Vlada naj uskladi pokojnine, ker je upokojence spet prikrajšala

"Po skoraj dveh letih vladanja Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov...