Srbski mediji razkrivajo nove zločine Veljka Belivuka!

Datum:

Srbski medij Blic objavlja nove informacije o zločinih nogometnega kluba Partizan in njihovega vodjo Veljko Belivuka oz. Veljo Novelje. Skupaj z Marko Miljkovićem (vzdevek Zver ali Mesa) ter ostalimi člani njune hudodelske združbe načrtoval ugrabitve žrtev ter jih odpeljali v grozljivko v Ritopeku razkriva srbski medij. Tisti prostor v Ritopeku so poimenovali klavnica.

Tam so ljudje mučili in pobijali. Vse to pa tudi posneli. Posnetek, ki je bil objavljen v medijih so prikazali zvočna sporočila, ki so si jih člani Belivuke tolpe izmenjali s pomočjo aplikacije “Nebo.” Preko te aplikacije so se dogovorili, kako bodo ugrabili Lazarja Vukićevića in umorili Aleksandra Šarca.

Člani klana so nameravali isti dan na istem mestu likvidirati Lazarja Vukićevića in Aleksandra Šarca, ki sta bila tovariša, na posnetkih. Hkrati so jih “vabili” za prihod v Ritopek, kamor naj bi prispeli v razmaku dveh ur, in bili prepričani, da jih tam čaka merjasec, torej Velja Nevolja, ki bi jo mučili. Kar zadeva ostale žrtve, so člani klana potovanje v hišo groze organizirali po enakem principu – pridejo na dogovorjeno mesto v mestu brez telefona, čaka jih znana oseba in jih vozi na naslov.

Hiša, kjer so Belivuk in njegova hudodelska združba mučili in ubijali ljudi. (Foto: Posnetek zaslona-Blic)

Belivuk na krvav način obračunal z izdajalcem
Tako so zvočna besedila razkrila, da je osredjo vlogo pri mučenju opravljal Miljkovič, ki je skrbel za mučenje v eni izmed hiš v Ritopeku. Vse žrtve so pripeljali zavezane in brez mobilnih telefonov. Ena sporočila so odkrila, kako so se s kamioni vozili naravnost v klavnico. Nakar se slišita Nejevoljo in Miljkovič, ki ukazujeta.

V nadaljevanju opišejo, kako so ubili ini mučili Šarca. “Odrli mu bomo kožo na ulici”, so načrtovali. Tako so bili z njim dogovorjeni na določenem mestu. A so odkrili, da je bil prav on eden izmed izdajalcev, ki je izdajal drugim kriminalnim klanom. A so ga ujeli in v hiši groze v Ritopeku pretepli in ga likvidirali. Besede iz tega sporočila so se res uresničile naslednji dan. Aleksandar Šarac je bil ranjen 17. oktobra 2020 v podzemni garaži nakupovalnega središča v Novem Beogradu. Sum je, da se mu je nato Lazar Ilić nato približal od zadaj in mu izstrelil dva strela v glavo. Težko ranjeni mladenič je poškodbam podlegel v bolnišnici 10 dni kasneje. Ta umor je bil od začetka povezan s klanom Kavač in Veljkom Belivukom, ker je bil Šarac označen kot oseba, ki sodeluje s “skalperji” in je imel odkrit konflikt z Belivukovimi načeli.

Spomnimo, februarja so aretirali 31 pripadnikov hudodelske združbe Miljković in Belivuk, ki so jih osumili umorov, ugrabitev, trgovine z mamili in posilstva. Od takrat so v priporu.

Po mnenju tožilstva številni materialni dokazi, vključno s fotografijami pohabljanja in usmrtitve žrtev, od katerih so bile nekatere prikazane javnosti, avdio in video posnetki, pridobljeni z “vdorom” v njihove šifrirane telefone, pričajo o grozodejstvih tega. kot je napovedano, bo obtožnica vložena v petek, 30. julija.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Grims pojasnil, zakaj ni želel glasovati o deklaraciji o Ukrajini

Slovenski dominantni mediji, ki delujejo pod okriljem tranzicijske levice,...

Švedska: Dva Britanca v avtomobilu ustreljena in zažgana!

Več kriminala kot na Švedskem se zgodi le še...

Globalni digitalni kolaps: v Krki izpad celotnega računalniškega sistema

Uporabniki Windowsa po vsem svetu se srečujejo s t....

Trump ob koncu konvencije RNC napovedal deportacijo nezakonitih priseljencev in podpornikov Hamasa

Donald Trump je tudi uradno republikanski predsedniški kandidat. Nominacijo...