Srhljiva napoved levičarskega revanšizma: Stariha objavil seznam ljudi za odstrel!

Datum:

“Bistvo vladavine levičarjev je srhljiva napoved nasilja,” je poslanec SDS Branko Grims komentiral seznam imen, ki ga je delil znani razpihovalec sovraštva Janez Stariha. Leva opcija je že pred volitvami napovedala “blitzkrieg”, takoj po prevzemu oblasti naj bi sledila “čistka” vseh, ki so sodelovali z Janševo vlado. 

Na družbenem omrežju Twitter je zaokrožil seznam uglednih slovenskih kulturnikov, ki ga je objavila “komunistična” stran na Facebooku Radio svobodna Ljubljana, ki slovi po spodbujanju nasilja in sovražnem govoru. Delil jo je znani zagovornik nasilja proti drugače mislečim – Janez Stariha, kulturniki na seznamu so na “črni listi”, označeni pa so kot “največji janšisti in kolaboranti janšizma v kulturi”. Med njimi so tudi takšni, ki ne sodijo na desno stran, kot je na primer direktorica Cankarjevega doma Uršula Cetinski, toda levica je napovedala maščevanje vsem, ki so si drznili v dobro države sodelovati z “nelevo” vlado.

“Ta seznam 2x obrazloži bistvo vladavine levičarjev: 1. je srhljiva napoved nasilja; 2. na seznamu so najbolj ugledna imena slovenske kulture. Proputinovska napoved “preganjanja fašizma” je napoved nasilnega obračuna z uspehom, razvojem, pravo kulturo, tradicijo… s Slovenstvom,” je seznam komentiral poslanec SDS Branko Grims.

Image

Vidno spodbujanje nasilja in sovraštva levih
Radio svoboda Ljubljana slovi po izredno sovražnih izjavah, to pa je le nekaj njihovih naslovov s katerimi vidno spodbujajo nasilje in sovraštvo: Borut Pahor, še imaš vest? Nedorasel in nesposoben za kritične trenutke zgodovine, ljudje te kličejo Ligenj – razlogom. Odstop in odhod na smetišče zgodovine”, “To, kar je za Bosno in Hercegovino Radko Mladić, je za Slovenijo Janša: SEME ZLA”, Pri vsem tem prozornem projeciranju sam še čakam, da Janša Mesca obtoži, da je plešast, puklast, zoprn in da ma dolenjski naglas.”, “Jutri je na vrsti Borut Pahor, največji izdajalec slovenske demokracije. Predsednik brez spoštovanja, brez barve, vonja in okusa. Ljubkovalno ga kličejo Ligenj. Pridite, več nas bo, prej bomo na cilju!”

Komunistični oziroma levičarski terorizem
Kljub dejstvu, da se je komunistični oziroma levičarski terorizem opazno zmanjšal po koncu hladne vojne in razpadu Sovjetske zveze, je ponekod po svetu še vedno prisoten. Kot že samo ime pove, gre za obliko terorizma, ki je navdahnjen z izrazito komunistično ideologijo, njegov osrednji namen pa je strmoglavljenje vlade in izvajanje terorja oziroma nasilja. Opis levičarskega terorizma je izredno skladen z besednjakom in spodbujanjem nasilja  izrazito “komunistične” strani na Facebooku Radia svobodna Ljubljana, ki je polna sovraštva in pljuvanja po drugače mislečih, kar je zaskrbljujoče, glede na menjavo dosedanje oblasti in prevzemom levih.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...