Strašljiva izjava “woke” sodelavca CNN, ki potrjuje antisemitizem levice: “Svet danes potrebuje Hitlerja!”

Datum:

Poglejte si to dvoličnost levičarskega CNN-a: Na veliko promovira mnenja, ki strašijo pred “belo nadvlado”, obenem pa dopušča najbolj podle, antisemitske izjave svojega pakistanskega sodelavca, ki je že pred leti postregel s skrajno spornimi izjavami uperjenimi proti Judom. Nazadnje je zapisal: “Svet danes potrebuje Hitlerja”

                   

Dopisnik televizije CNN iz Pakistana po imenu Adeel Raja, je v nedeljo zapisal skrajno antisemitsko izjavo, v kateri je trdil, da “danes svet potrebuje Adolfa Hitlerja. Kot kaže je za CNN to povsem sprejemljivo. CNN sicer slovi kot televizija, ki utira pot kulturnemu marksizmu ter redno gosti osebe, ki javnost strašijo pred “belim supremacizmom” v ZDA. Gre za očitno dvoličnost v svetu uveljavljenega medija, ki se prikazuje kot “neodvisen” in “transparenten”. Škandalozna izjava sicer prihaja prav v času, ko teroristična organizacija Hamas srdito obstreljuje civilne cilje v Izraelu, poroča RT.

Sporni dopisnik CNN-a je svojo izjavo sicer zapisal v nedeljo, zatem pa jo nemudoma izbrisal. Na njegovem profilu na LinkedIn-u, piše, da gre za samostojnega sodelavca pri CNN-u, ki prebiva v Pakistanu, o svoji državi pa naj bi napisal številne prispevke. Podpisan je pod preko 50-imi članki na CNN-u, vendar pa vse od nedelje zvečer CNN njegovega imena ne povezuje s profilom. Vendar pa to ni prva tovrstna izjava, ki kaže Rajevo navdušenje nad Hitlerjem. Leta 2014, je v času svetovnega prvenstva v Nemčiji zapisal: “Hitler je bil Nemec in je naredil dobro s tamkajšnjimi Židi!” 

V svojih ostalih objavah pa je razglašal, da bi morali Nemci obuditi “drugega Hitlerja”. Brezsramno pa je tudi zapisal “Hail Hitler”. V preteklosti pa je žalil tudi indijskega predsednika vlade Nerendre Modija s tem, ko ga je primerjal s Hitlerjem. Izrael pa je najbolj podlo napadel z izjavo iz leta 2014, ko je zapisal, da “ISIS, TTP in TALIBANI, prosim pojdite v v Izrael ASAP!” Raja pa je doživel spletni pogrom tudi potem, ko je svoj škandalozni tvit že izbrisal. Obenem so napadli tudi CNN, da še vedno nudi delo takšni osebi, ki je že večkrat javno uporabil Fuhrerja.

Pisal jim je celo Donald Trump mlajši, ki pa niti ni bil presenečen nad neodzivnostjo CNN-a. Nekateri drugi pa so mu pripisali mesto v vrstah terorističnega Hamasa. Pod močnimi kritikami pa se je znašel tudi Twitter, ki je nedavno ukinil račun bivšemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki je svoje privržence pozival k mirnim protestom, obenem pa Raji dopušča njegov uradni profil. Zanimivo je tudi, da CNN porabi ogromno svojega potenciala, da straši pred “domačimi teroristi” (s tem misli na tiste, ki so vdrli v Kapitol, ne na Črna življenja štejejo/BLM in Antifo, ki sta mesece pustošili po ameriških mestih). Na očitke Twitter odgovarja z molkom.

Dopisnik CNN-a iz Pakistana Adeel Raja je pohvalil “dobro delo” Adolfa Hitlerja. (Foto: Twitter, posnetek zaslona)
CNN-ov dopisnik Adeel Raja si želi obuditve Adolfa Hitlerja. (Foto: Twitter, posnetek zaslona)
CNN-ov dopisnik iz Pakistana Adeel Raja, je vzkliknil “Hail Hitler!” (Foto: Twitter, posnetek zaslona)
Dopisnik CNN-a iz Pakistana je pozval teroriste, da naj odidejo v Izrael. (Foto: Twitter, posnetek zaslona)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Žensko v francoskem safari parku hudo pogrizli volkovi

Iz Francije se je razširila vest, da je ena...

Slovenska “feministična zunanja politika” na preizkusu – se bodo zavzeli za afganistanske ženske

Združeni narodi pripravljajo posebno konferenco posvečeno Afganistanu, na kateri...

So volivci res nagradili Goloba za poraz na volitvah?

Volivci Gibanje Svoboda, še isti mesec, po hudem porazu...