Švedski absurdistan: Medtem ko odprtih rok sprejemajo džihadiste, Iranko, ki je po spreobrnitvi v krščanstvo zaprosila za azil, podijo iz države

Datum:

Medtem ko švedske oblasti veselo sprejemajo džihadiste, ki se po porazu ISIS vračajo nazaj, in jim nudijo razne ugodnost ter se na vse pretege trudijo zaščititi njihovo identiteto, pa so Iranki, ki je sprejela krščanstvo, zavrnili prošnjo za azil. Švedska begunska politika je tako dosegla nov višek absurda, ko zavrača resnične begunce, medtem ko odprtih rok pozdravlja prihod migrantov ter teroristov. Za preganjano Iranko so se zavzeli Madžari, ki so ji že ponudili azil.

Švedska je zavrnila prošnjo za azil kristjanki iz Irana. Aideen Strandsson naj bi se spreobrnila v krščanstvo potem, ko je v sanjah videla Jezusa. Na Švedsko je prišla 2014, kjer se je tudi krstila, zaradi česar je bila deležna številnih groženj s strani muslimanov. Ko je v svoji prošnji za azil pred švedskimi uradniki povedala, da ji v Iranu kot odpadnici grozi smrtna kazen, so ji ti po poročanju Voice of Europe odvrnili: “Ni naš problem, da si se odločila, da postaneš kristjanka, to je tvoj problem.”

Taka izjava sama po sebi nakazuje pokvarjenost in sprevrženost švedskih uradnikov. Poleg tega je najboljši indikator, kako švedski oblasti ni mar za begunce, ampak za aktivno uničenje lastne države, saj medtem ko zavračajo Strandssonovo, veselo sprejemajo in pozdravljajo vrnitev džihadistov, ki so po porazu ISIS stisnili rep med noge in se vrnili nazaj na Švedsko. Tem Švedska zagotavlja plačane ure vožnje, brezplačno stanovanje ter celo izničenje dolgov. Švedska ministrica za kulturo in demokracijo Alice Bah Kuhnke si celo drzne reči, da bi morali vračajoče džihadiste integrirati v družbo. Istočasno pa Švedska preganja krščansko begunko, ki beži pred persekucijo v muslimanskih državah.

Uspešna integracija
O uspešnosti integracije Strandssonove pove dovolj tudi dejstvo, da so ji v Švedskem tehnološkem velikanu Ericsson ponudili službo tehnološke razvijalke, ki pa je ni mogla sprejeti, saj jo švedska oblast obravnava kot nelegalno priseljenko. Njena prošnja za začasno delovno dovoljenje je bila ravno tako zavrnjena.

Strokovnjaki po poročanju CBN menijo, da Strandssonovi kot kristjanki v Iranu grozi posilstvo in smrt s strani radikalnega islamskega režima. Švedska je tako zagrešila grobo kršitev Ženevske konvencije o človekovih pravicah, ki pravi: “Begunci ne smejo biti vrnjeni v državo, kjer jim grozi resna grožnja za življenje ali svobodo.”

Madžari ponudili azil
Po tem, ko je o celotnem absurdu nastale situacije poročal CBN, so se oglasili Madžari, ki so Strandssonovi ponudili azil v svoji državi. “Ščitimo Madžarsko pred invazijo migrantov, a tudi pomagamo resničnim beguncem, katerih življenja so v nevarnosti zaradi njihove vere, narodnosti ali političnih prepričanj,” je povedal madžarski podpredsednik vlade Zsolt Semjén na uradni spletni strani madžarske vlade.

Podpredsednik Semjén je izpostavil tudi pomembnost razlikovanja med ekonomskimi migranti in resničnimi begunci. Po njegovem mnenju je kristjane v evropskih državah enostavno integrirati v primerjavi z muslimani, ki za integracijo niso dovzetni. Za konec je dodal še, da je moralna in ustavna dolžnost Madžarske, da pomaga kristjanom, ki potrebujejo varno zatočišče.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...