21-letni prosilec za azil v Nemčiji obtožen večkratnega posilstva 11-letnice, pred tem pa naj bi posilil in umoril 14-letnico!

Foto: Twitter

Iraški prosilec za azil Ali Bashar, ki naj bi posilil in umoril 14-letno Nemko židovskega porekla Susanno Mario Feldman, je bil obtožen tudi večkratnega brutalnega posilstva 11-letnice. 

21-letni Bashar je po navedbah nemškega Bilda večkratno posilstvo komaj 11-letnice izvedel s pomočjo 14-letnega migranta z afganistanskim državljanstvom Mansoorja.

11-letnica je bila žrtev večkratnega posilstva
Sodeč po policijskih virih, je Bashar 11-letnico prvič posilil meseca marca, aprila pa jo je nato posilil Mansoor. Kot da ne bi bilo že dovolj hudo, kar se je 11-letnici zgodilo, je ta v maju postala še žrtev skupinskega posilstva, v katerega sta bila vpletena oba. Nato je bila deklica posiljena še enkrat s strani 21-letnika, najverjetneje pa je bil v posilstvo vpleten tudi njegov 13-letni brat. Ko je strta žrtev kljub strahu zbrala dovolj poguma, je policija ukrepala in 21-letnika zaprla v pripor, njegovega brata pa ni mogla obtožiti, saj je zbežal na Bližnji vzhod.

Foto: Twitter

21-letni Afganistanec je sicer že stari znani policije, saj je policiji pomagal pri iskanju trupla 14-letne Susanne Feldman, potem ko je zbežal v rodni Irak in je bil s pomočjo kurdskih sil nato vrnjen nazaj v Nemčijo. V priporu v Iraku je po navedbah Breitbarta priznal umor mlade ženske, a zavrnil obtožbe, da naj bi jo posilil pred umorom.

Foto: Twitter

Nemčijo je pretreslo že več umorov in posilstev, med katerimi je leta 2016 še posebej odmeval primer umora in posilstva hčerke EU-uradnika Marie Ladenburger. Nič čudnega, da je prišlo do oblikovanja več protestnih gibanj, ki jim je dovolj pasivnosti in sprenevedanja, področje masovnih migracij in njihove posledice pa že nekaj časa povzročajo vročo debato tudi na političnem parketu.

N. Ž.

 • xtc

  Če mu je dokazan umor in posilstvo-naj ga za to dejanje kaznujejo po Iraških zakonih tam.

  • KAPIBARA

   Tam pa ne upa, kaj takega delat..

 • sanguis sacrum

  menda v Iraku preden te obesijo, ti za posilstvo še tiča prej odrežejo…

 • elh.

  Posilstvo sploh ni več nekaj absolutno nesprejemljivega v Evropi. Po zaslugi šeriatarjev. Nova norma. Morda jo obravnavajo še vedno po zakonih, če je posiljevalec Evropejec.

  Koliko takih dogodkov se bo moralo še zgoditi preden bo Evropejcem dovolj in bodo vse nezakonite migrante in prosilce za azil, brez kakršnihkoli znakov vojnega begunstva, poslali nazaj odkoder so pricapljali?

  Takih je preko 90%. Migrantskih kartotek – policijskih, zdravstvenih pa tako ni. Koliko imajo pod palcem nihče ne ve, kar na lepe oči dobe pomoč.

  Ko jih sprejmejo, spustijo čez mejo, se zanašajo na besede muslimanov, ki jim vera narekuje zvijačnost, laganje, prosto po potrebi.

  Medtem pa domačine, davkoplačevalce, obravnavajo povsem drugače, kruto. Če jim zmanjka denarja za plačilo mesečnih stroškov dobe opomin in potem pridejo rubiti, dokler dotični karkoli ima, brez milosti.

 • Dillinger

  Asadovi vojaški zapori so namenjeni prav takim in taki so “begunci”…kriminalci!

 • Novakec1

  Kaj mu pa morete, morete…..

  • KP

   Imaš mogoče ti kaj otrok?

   • Novakec1

    Kaj te briga, briga….

    • KAPIBARA

     Njega NE !
     musliče pa !!

     • Novakec1

      Daj skuliri se, ne štekaš njegovega enostavnega vprašanja, ni ti pomoči

    • KP

     Se mi je zdelo,ja…

 • Olga2345

  Vsega so krivi Junker, Merklova in skorumpirani poslanci v evropskem parlamentu, s Fajonko na čelu! Vsi morajo odgovarjati za zločine divjakov, ki so jih nezakonito privlekli v Evropo!

 • garfi

  MLADE SLOVENKE IN SLOVENCI POZOR !!!
  gibanje zapustite leWiČĆarje-LEVE FAŠISTE
  #WalkAway Campaign- WHY I LEFT LIBERALISM & THE DEMOCRATIC PARTY
  https://www.youtube.com/watch?v=4Pjs7uoOkag

 • KP

  A ni ta na sliki tist naš poslanec,nak Palestinec?

 • dUSAnSlovenia

  VSE ARABCE & ZAMORCE TAKOJ POSLATI NAZAJ OD KJERKOLI SO PRIŠLI. TAKOJ!!
  NEZDRUŽLJIVI SO Z EVROPSKO KULTURO IN MISELNOSTJO. ..VSE TAKOJ VEN-NAZAJ. IN = NA ME JE SLO POLICIJO IN VOJSKO! TAKOJ. sem agnostik in evgenik. S tem ni nič narobe. NOT WELCOME!!!!!
  SREČNO, SLOVENIJA!!!!!!!!!!!!

 • dUSAnSlovenia

  IN ČEFURJI SE MORAJO PRILAGODITI NAM, NE MI NJIM !!!! KAMOR PRIDEŠ, DA BI LEPŠE ŽIVEL = PRILAGAJANJE!!!!!! ALI OSTANI, KJER SI !!!!!!! prijazen approach!

 • cosmosjasnovidec

  Za dogajanje takih kriminalnih zadev z strani kamelotrajbarske muslimanske golazni so si v vseh europskih državah popolnoma krivi državljani sami,ker so navadni posranci,da ne obračunajo z to golaznijo.
  Če bi vsak dan vsaj kaki trije državljani v celotni državi počili oziroma vsak od njih postrelil kake 3-4 kamelotrajbarje bi se pričela situacija nemudoma obračati na bolje.
  Po moje policija sploh ne bi raziskovala kdo jih je sicer pa bi vsak šel cirka 50 km od svojega prebivališča jih tam postrelil in se vrnil domov.
  Apsolutno nikoli nihče ne bi izvedel kdo jih je ampak kot sem navedel folk je povsem posran verjetno mu pa celo paše,da se take zadeve dogajajo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Herbert von Erdojan

  Ja največji degeni so glede tega Švedi gledal sem oddajo na DW kjer se je policijki šef ene postaje potožil da ne sme poročati v javnost dejstva da je več kot 95% prijavljenih kaznjivih dejanj s strani migrantov…

 • antimur

  Zato so pa najhujše privrženke multi-kulti golazni same grde babe, od Merkelce v Nemčiji, do Fajonke in Tomićke ter podobne golazni v Sloveniji, verjetno menijo, da je grdoba za njih ščit, lahko pa, da si to želijo, pa se jih banda muslimanska in pritepenska prav zaradi grdobe ne usmili.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!