21-letni prosilec za azil v Nemčiji obtožen večkratnega posilstva 11-letnice, pred tem pa naj bi posilil in umoril 14-letnico!

Foto: Twitter

Iraški prosilec za azil Ali Bashar, ki naj bi posilil in umoril 14-letno Nemko židovskega porekla Susanno Mario Feldman, je bil obtožen tudi večkratnega brutalnega posilstva 11-letnice. 

21-letni Bashar je po navedbah nemškega Bilda večkratno posilstvo komaj 11-letnice izvedel s pomočjo 14-letnega migranta z afganistanskim državljanstvom Mansoorja.

11-letnica je bila žrtev večkratnega posilstva
Sodeč po policijskih virih, je Bashar 11-letnico prvič posilil meseca marca, aprila pa jo je nato posilil Mansoor. Kot da ne bi bilo že dovolj hudo, kar se je 11-letnici zgodilo, je ta v maju postala še žrtev skupinskega posilstva, v katerega sta bila vpletena oba. Nato je bila deklica posiljena še enkrat s strani 21-letnika, najverjetneje pa je bil v posilstvo vpleten tudi njegov 13-letni brat. Ko je strta žrtev kljub strahu zbrala dovolj poguma, je policija ukrepala in 21-letnika zaprla v pripor, njegovega brata pa ni mogla obtožiti, saj je zbežal na Bližnji vzhod.

Foto: Twitter

21-letni Afganistanec je sicer že stari znani policije, saj je policiji pomagal pri iskanju trupla 14-letne Susanne Feldman, potem ko je zbežal v rodni Irak in je bil s pomočjo kurdskih sil nato vrnjen nazaj v Nemčijo. V priporu v Iraku je po navedbah Breitbarta priznal umor mlade ženske, a zavrnil obtožbe, da naj bi jo posilil pred umorom.

Foto: Twitter

Nemčijo je pretreslo že več umorov in posilstev, med katerimi je leta 2016 še posebej odmeval primer umora in posilstva hčerke EU-uradnika Marie Ladenburger. Nič čudnega, da je prišlo do oblikovanja več protestnih gibanj, ki jim je dovolj pasivnosti in sprenevedanja, področje masovnih migracij in njihove posledice pa že nekaj časa povzročajo vročo debato tudi na političnem parketu.

N. Ž.