26-letna hči srbskega politika obtožena umora 80- letne upokojenke

Jelena Špagović (Foto: FB)

Iz Srbije prihaja vest, da je hčerka nekdanjega srbskega politika Saše Dujovića, Jelena Špagović, obtožena umora 80-letne upokojenke. Motiv za umor je denar, ki ga obtožena ni želela vrniti, zato je raje ubila gospo in jo zažgala.

V Srbiji je trenutno glavna vest potrditev srbskega tožilstva, da so vložili obtožnico proti 26- letni Jeleni Špagović, hčerki nekdanjega poslanca in drugega človeka stranke Srbska desnica, Saše Dujovića.

Kot piše Blic, naj bi 26-letnica kaznivo dejanje umora zagrešila 26. junija lansko leto, grozi pa ji do 40 let zapora. Poleg nje so sprva prijeli tudi njenega brata, 21-letnega Momčila, ki naj bi pomagal pri umoru 80- letne Majde Garović, toda kasneje so ga izpustili iz pripora.

Fotografija osebe Jelena Spagovic.

Foto: FB

Motiv za umor je po pisanju medijev, ki so dobili informacije iz obtožnice, denar. Umorjena naj bi obtoženki posodila 2500 evrov. Ko naj bi prišel dan poplačila dolgov, jo je Jelena ubila, njene dele telesa pa odpeljala v naselje Krčedin ob reki Donavi in jih zažgala. Preiskovalci so ugotovili, da je po uboju z nje vzela še zlato verižico in jo prodala v zastavljalnici.

Rok Krajnc

 • lokec

  Vsaka čast SRBIJI. V sloveniji kaj takega ne bi prišlo na dan. Sem bolj desen vendar Srbi so častni ljudje.

 • Unikatna

  Grozno…

 • samsara

  Nališpano in samovšečno bitje, hlepeče po materialnem, me nehote asociira na korlovo.

  • Nata

   Ji je ata premalo dal, pa si je pomagala sama !

 • Nata

  Pa tako milo gleda ta dečva. . . . . . .videz vara.

 • šmentanamuha

  Za dva jurja in pol ubit človeka, ki si mu dolžan vrniti denar. Me zanima, kakšna kazen je v Srbiji predvidena za umor iz koristoljubja? Punca, ki si že pri 26, oziroma še prej, da botoks v lica al nekaj, zagotovo ni gladka. Imam občutek, da vedno več psihopatov hodi naokoli.

  • KAPIBARA

   Pozabo na : občutek… to je dejstvo !!

  • cosmosjasnovidec

   Ne manj od 40.let uveljavili so pa za določene primere nazaj tudi smrtno kazen,ker je že vsa srbija v kriminalu je pa bila mislim sprejeta že lani nekje na sredi leta.Se ne spomnim točno ali je dosmrten zapor ali pa tudi evtanazija.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

  • Normalen

   Pa si prebral v kateri stranki je njen oči?

 • xtc

  Zopet SFRJ balkan socIALISTI.