fbpx

Adijo pamet: United Airlines pri rezervaciji letov uvaja kategorijo nebinarnega spola!

United Airlines, Boeing 787 (Foto: Facebook)

Kot vse kaže tudi vodstva mnogih zasebnih podjetij zapušča pamet in ta podlegajo pritiskom kulturmarksističnih ideologov. United Airlines tako od petka omogoča svojim strankam, da pri rezervaciji namesto moškega ali ženskega spola označijo kar “nebinaren spol”!

Kot pojasnjujejo pri United Airlines, so pri uvajanju omenjene spremembe sodelovali s številnimi LGBTQ skupinami, prav tako pa so morali glede na spremembe v možnostih rezervacije letov izobraziti svoje osebje. Vodja odnosov s strankami pri United Airlines Toby Enqvist je povedal sledeče: “United navdušeno sporoča svojim strankam, ne glede na to ali se te opredeljujejo kot binarni moški in ženske ali ne, da smo sprejeli ukrepe za njih, da bi pokazali našo skrb, medtem ko smo prav tako zaposlenim nudili dodatno usposabljanje, da bi bili še bolj sprejemajoči za vse stranke in zaposlene.”

Neumnosti naj bi sledili tudi pri ostalih ameriških letalskih prevoznikih
Kot poroča portal Breitbart, naj bi United Arlines pri implementaciji sprememb sledil najboljšim mednarodnim praksam pri oskrbi potnikov, ki uporabljajo nebinarno identiteto. Tudi pri Delta Airlines in Southwest Airlines naj bi nameravali uvesti možnost rezervacije letov za “nebinarne” stranke, a do sedaj še niso ponudili točnih datumov. Michelle Agnew iz Southwest Airlines je za USA Today o tem povedala sledeče: “Vedite, da kljub temu, da trenutno ne moremo ponuditi časovnega okvira, Southwest raziskuje možnosti glede rešitev in tehničnih zahtev, da bi svojim strankam ponudili možnost oznake nebinarnega spola med rezervacijskim postopkom.”

Southwest Airlines, Boeing 737 (Foto: Facebook)

J. Ž.