Afriška migranta v imenu Alaha posilila mladoletnico in posnetek objavila na Twitterju

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Dva 16-letna migranta sta 19. decembra 2019 v južnem predmestju Pariza posilila mladoletno dekle. Svoje ostudno dejanje sta posnela in posnetek objavila na Twitterju. Na posnetku je slišati, kako jo posiljujeta v imenu Alaha.

“Prisežem pri Koranu iz Meke, zavpij in videla boš, kaj je klofuta!” je svoji žrtvi med posiljevanjem po poročanju Tribuna grozil eden od Afričanov. Ni trajalo dolgo, da bi posiljevalčeve grožnje prešle v fizično nasilje.

Nagnusni zločin delili po spletu

“V imenu Alaha, prisežem ti pri Koranu iz Meke; bolje zate če zadržiš v sebi in prideš z nama, ker je za nama skupina in ko oni pridejo […] na mojo mater, prisežem ti: ne boš preživela. Umrla boš,” je ravno tako grozil eden od posiljevalcev mladoletni žrtvi dvojnega posilstva.

Policija je posiljevalca po poročanju il Giornale aretirala v nedeljo, 22. decembra 2019. Pri tem jim je bil v pomoč videoposnetek nagnusnega zločina.

Francoska ministrica za enakost med moškimi in ženskami Marlène Schiappa (foto: EPA)

Ob vsem tem pa je presenetila tudi reakcija francoskih oblasti in socialnih omrežij. Posnetek je bil namreč več ur dostopen, preden so ga končno umaknili. Francoska ministrica za enakost med moškimi in ženskami Marlène Schiappa je ob tem ves žolč izlila na Twitter, ki je potreboval več ur, da bi umaknil posnetek.

Schiappejeve ni zanimalo dejstvo, da je nagnusni zločin dveh posiljevalcev obarvan z ekstremnim islamizmom, ki te dni vlada v pariškem predmestju. Francoski mediji, ki so o zločinu poročali, so pozabili omeniti afriško poreklo storilcev, kot tudi njuno sklicevanje na islam. Po pisanju Before it’s News naj bi se francoske oblasti bale možnih povračilnih ukrepov s strani Francozov.

Ivan Šokić

 • Unikatna

  Posilstvo je gnusni kriminal,… da pa se o tem ne piše in se skriva, je pa že ostudno…v čigavem imenu bodo odgovarjali sokrivci za posilstva in teroristične napade?

  • if

   O tem prepovedujejo poročanje, ker naklepno skrivajo kriminal.
   Torej, naročniki neporočanja so kriminalci!

   • get

    Skrbijo za lastno varnost, ki je tudi nevarnost za vse, ampak se tega ne zavedajo, ker so zaslepljeni z velikimi vsotami denarja.
    Pride hudič po plačilo, nič bat.

 • Anton

  posilstva počno ljudje, ki so bolani v duši in strahopetci! Ne morem pa spet mimo dejstva, da so omenjena nagnusna početja med 2 sv vojno počeli tudi komunajzerji, v tem so več kot odlično podbni z nagnusnimi kozjejebci, poleg tega kajpak, da so oboji strahopetci.

  Opomba: to ni sovražni govor niti žaljenje, to so dejstva, podkrepljena na predhodnjih informacijah, katerih kajpak ni malo.

  sarkazem press

  • TINE

   Komunisti so slabši…..morili so lastni narod…

  • Aleš Robič

   Ti drekač se pa res vsepovsod vtakneš s svojimi politično in strankarsko obarvanimi komentarji… Pavko že imaš toliko povedat čez tardeče, pa povej še kakšne svinjarija so počeli domobranci, belogardisti, pripadniki Črne roke in paravojaške organizacije t.i. Križarji… ko si že tako natančno in verodostojno podkrepljen z informacijami.

   • Bamperle

    To lahk ti poveš, ko maš rdeče informacije iz prve roke

    • Aleš Robič

     Popravek: prave, realne informacije podkrepljene s fotografijami (ja tud fotkali so se pri svojih svinjarijah), ki so jim bile zasežene ob prijetju, in pričevanjem očividcev, ki so jih prisilili gledati svoje zverinsko početje. In kaj boš zdaj povedal ???

     • Stane Sotosek

      Ali so komunisti svoje besedne nasprotnike nagradili z torticami ali z hudo jamo,ki jih je po Sloveniji kar nekaj?
      Bodi raje tiho,ce ne poznas zgodovine.
      Nasilje se ustavlja samo z nasiljem. Ker so komun.kazali ljudem nasilje, so se ljudje uprli in se formirali v razlicne skupine.

   • Stane Sotosek

    Zakaj so nastali domobranci in proti komu so se borili? Ko bos znal na to vprasanje odg.bos genij!

    • Aleš Robič

     To pa sploh ni problem… Ustanovljeno na pobudo Cerkve in njene bolne ideologije s katero je neukemu in naivnemu narodu polnila glavo. Povezani z okupatorjem njihove lastne dežele do stopili v boj za cerkvene elite proti t.i. sovražniku, ki ga sploh niso poznali in ki v tistem času sploh ni predstavljal nevarnosti za ljudstvo.Torej, najprej prestrašiti ljudi in potem jih je zlahka prepričati…
     In še preden so se dobro zavedli, da so pravzaprav naperjeni proti svojemu lastnemu narodu je bilo že prepozno. Poti nazaj ni bilo. Ve se, da nobena vojna ni pravična, niti ne prinaša nič dobrega za malega, preprostega človeka, le koristi za elite ki vlečejo niti in pišejo scenarije svetovne zgodovine. Zatorej nimam nobenih zamer in očitkov za nobeno stran. Sem le objektiven, realen in znam pogledati resnici v oči.
     V nobeni vojni ni zmagovalcev, na koncu so vsi poraženci, vsakdo nekaj izgubi… Razlika je le v tem, da eni na koncu slavijo drugi pa ne.

  • Stane Sotosek

   Zato se pa eni in drugi tako lepo razumejo.
   Iz teh razlogov pa mi nismo nic vredni! So nas domaci komun.s pomocjo ravno take pokvarjene vlade spremenili v suznje.

 • DOMOVINSKA LIGA

  Jaz bi jim v imenu boga jajca odrezal in objavil na spletu.

 • šmentanamuha

  Schiappejeve ni zanimalo dejstvo, da je nagnusni zločin dveh posiljevalcev obarvan z ekstremnim islamizmom, ki te dni vlada v pariškem predmestju. Francoski mediji, ki so o zločinu poročali, so pozabili omeniti afriško poreklo storilcev, kot tudi njuno sklicevanje na islam.

  No, to me je zanimalo. In kaj lahko rečemo mi? Tudi Francozi raje preganjajo domače prebivalstvo, tako kot je to pri nas. Ves čas trdim in zdaj še enkrat ponavljam: vsa razširjena pooblastila, ki jih je in jih še bosta dobili policija in vojska na “zahtevo” domačih prebivalcev po zaščiti, bodo uporabili za utišanje domačih državljanov.. Marakešanci so zaščiteni z nadzakonom. In feministke temu ploskajo in zahtevajo neomembo rasne, narodnostne in verske identitete. Kako pomilovanja vredne ženske, vključno s to francosko ministrico.

  Zanima me samo, kakšen bo sodni epilog in zakaj ne bo razkigiv za izgon teh dveh živali. Tunek pravi, da lahko oba dobita azil v Halozah, če bo treba.

 • xtc

  No Franceki očitno bo treba začet z ekološko prijaznimi ukerpi,zelo kmalu in na veliko
  Seveda bi bilo treba obešenje kriminalcev javno predvajati obema pa obesti koran okoli vratu-saj sta se slicevala nanj.

 • Nata

  Uh ??? Kaj imajo ?? Ministrico za enakost med ženskami in moškimi ??

  Kakšno čudo pa je to – enakost ? Bog ve , kaj vse bodo spravili pod to marelo !!
  To pa je že višek !! Ta EU moda , ki se je vsi vladajoči držijo !!

  Nič videti , nič vedeti, da lahko nemoteno vladajo ?

  • RATATA

   Težavna si kot jaz. Ne dojemava. Sva s posebnimi potrebami. Drugačna od drugih vseh enakih…

   • Nata

    In še naprej bova taka !! Nihče naju ne more prepričat v ” enakost ” !!
    Al si dec. . . . . al pa baba . . . .

    • RATATA

     Jakugapadruzga!!

  • macon

   Enakost možnosti že imamo vsaj dve generaciji, oni bi pa enakost rezultatov.

   Kar se me tiče, so ob uravnoteženju spolnega razmerja med šefi in direktorji nujna tudi uravnotežena spolna razmerja pri gradbenikih, smetarjih, vojakih, rudarjih in vseh, ki delajo zunaj in v nevarnih razmerah.

   Ženske so privilegirane in to je čedalje bolj vulgarno in noro.

 • RATATA

  Ministrica za enakost med moškimi in ženskami…! Hohoho .. krohot!!
  Že različno poimenovanje pive, da smo si različni. Bebavo postaja vse skupaj.
  Minister za enakost med psi in mačkami je pa kdo v Franciji?

  • Stane Sotosek

   V tej varianti bodo punce morale skozi cevko lulat. Jih ze prodajajo
   Gudi take z jajci. Pofarbajo pa same.

   • RATATA

    In take punce s temi cevkami nas bodo fukale! Toda, ko si bo nataknila cevko, bo zame fant in jo bom na guobc!!

 • Eden

  Levičarji so si izmislili sovražni govor za resnico. Toliko sovražnosti, tiste prvinske, kolikor je v njihovih govorih jih ni nikjer. Te dva črnca, z IQ ničla, bi bilo treba najprej za pol leta poslat travmatologijo, potem ju fizično kastrirat in poslat za 30 let v ameriški zapor, med sebi enake, kjer bi morala nositi ženske obleke, minike….

 • Den456

  Za take ni milosti. Takojšnja kastracija, nato pa za zajtrk njihova lastna jajca.

 • Andrej

  Ta ministrica je total zbluzena. Taki pa postajajo Francozi, mi gremo pa lepo za njimi. V propad.

 • marcel2m

  Bojijo se povračilnih ukrepov … do teh bi moralo že zdavnaj priti! Namesto tega je Francija že pošteno islamizirana.