Američane stane luksuz ilegalnih migrantov neverjetnih 132 milijard dolarjev letno!

Ameriški predsednik Trump na ogledu prototipov za zid na mehiški meji (vir: twitter)

V Združenih državah Amerike stane letno domovanje 14,3 milijona ilegalnih migrantov šokantnih 132 milijard dolarjev! Ni čudno, da ameriški predsednik Trump temu želi narediti konec, medtem ko bi demokrati, levičarski aktivisti in njihovi medijski podporniki še naprej izčrpavali lastno državo.

Ameriški predsednik Donald Trump je v svoji kampanji in ob izvolitvi večkrat izrazil, da morajo Združene države Amerike rešiti in zajeziti problem ilegalnih migrantov, ki dušijo ameriško družbo in gospodarstvo. Kot poroča Breitbart, so zle slutnje ameriškega predsednika izkazale za več kot resnične, saj luksuz več kot 14,3 milijona ameriških ilegalnih priseljencev stane ameriške davkoplačevalce nepredstavljivih 132 milijard dolarjev!

Po poročanju najnovejše študije ameriškega Urada za migracije (FAIR) se kljub trudu aktualne ameriške oblasti priseli dodatnih 2 milijona ilegalnih migrantov vsako leto. Po šokantnih podatkih, ki jih je prikazal omenjeni urad, bi lahko v prihajajočih letih številka narasla vse do 22 milijonov ilegalnih priseljencev, ameriški davkoplačevalci pa bi morali prispevati več kot 200 milijard dolarjev.

Migranti mehika

Na leto pride v ZDA novih 2 miljona ilegalnih priseljencev. (vir: twitter)

Ali se približuje konec ameriške naivnosti o ilegalnih migrantih?
Vendar ta politika ustreza ameriškim demokratom, zato se na vse pretege trudijo omejiti vpliv in trud predsednika Trumpa, ki hoče temu enkrat za vselej narediti konec. S prihodom novih ilegalcev si večajo svojo volilno bazo ter jim širijo laži o aktualni ameriški oblasti. Vendar so resnico uvideli tudi prebivalci afroameriškega in latinskega porekla v ZDA in ne nasedajo več praznim besedam demokratov.

Zato je sedaj mnogo bolj razumljeno, zakaj si Trump prizadeva postaviti zid na meji s Mehiko in jo tudi z različnimi gospodarskimi sankcijami prisiliti, da se enkrat za vselej lotijo problema in zajezijo problem ilegalnih migracij. A ameriški demokrati raje izkoriščajo žalostne zgodbe umrlih ilegalcev in Trumpu očitajo vse grozote sveta. Svojo uro resnice bodo izkusili naslednje leto, ko sledijo nove predsedniške volitve.

Samo Samec

 • Andrej

  Zid. Rešitev je zid, ne pa neka brezvezna ograja, ki jo je Srb postavljal.

 • xtc

  Cena zidu je proti tem strošku mariginalna-umrli ilegalcui?
  Pa koga to zanima?
  Tvegal je in našel tisto kar je izkal.
  Nehajte ljudi posiljevati z nekim sočustvovanjem,kaj me briga,če se je ilegalec utopil?Nič.
  Sam je kriv,ker je lezel nezakonito tja kjer mu ni mesta.

 • samotoje

  Trump med govorom v ZN danes: ‘The Future Does Not Belong to Globalists. The Future Belongs to Patriots.’
  Repovžek in Mladina bosta skočila do stropa. Spet Janša. Zdaj že Trumpu piše govore.

 • Laž ima kratke noge

  Dajte ne nakladajte. Če bi Američani vse ilegalne Mehičane poslali nazaj, bi Los Angeles ostalo prazno mesto, pa ekonomija Kalifornije, Texasa in sosednjih zveznih držav bi crknila v dveh dneh. Populistična natolcevanja Trupa, isto kot popoluzem naših domačih desničarjev. Bogati desničarski američani cvilijo proti ilegalnim mehiškim migrantom, doma pa imajo polne hiše ilegalnih sobaric, gospodinj, varušk, vrtnarjev, čistilcev bazenov, šoferjev…. Ameriški desničarski bullshit je enak bullshitu ostlih desničarjev po svetu. Raje naj Trump pove koliko denarja se steče v Ameriško državno blagajno od podjetij, ki zaposlujejo ilegalne priseljence. Med njimi tudi Evropejce. Poznam Slovence, ki delajo v Ameriki na črno in gredo vsake 3 mesece v Kanado, da se jim obnovi turistična viza.