fbpx

Američane stane luksuz ilegalnih migrantov neverjetnih 132 milijard dolarjev letno!

Ameriški predsednik Trump na ogledu prototipov za zid na mehiški meji (vir: twitter)

V Združenih državah Amerike stane letno domovanje 14,3 milijona ilegalnih migrantov šokantnih 132 milijard dolarjev! Ni čudno, da ameriški predsednik Trump temu želi narediti konec, medtem ko bi demokrati, levičarski aktivisti in njihovi medijski podporniki še naprej izčrpavali lastno državo.

Ameriški predsednik Donald Trump je v svoji kampanji in ob izvolitvi večkrat izrazil, da morajo Združene države Amerike rešiti in zajeziti problem ilegalnih migrantov, ki dušijo ameriško družbo in gospodarstvo. Kot poroča Breitbart, so zle slutnje ameriškega predsednika izkazale za več kot resnične, saj luksuz več kot 14,3 milijona ameriških ilegalnih priseljencev stane ameriške davkoplačevalce nepredstavljivih 132 milijard dolarjev!

Po poročanju najnovejše študije ameriškega Urada za migracije (FAIR) se kljub trudu aktualne ameriške oblasti priseli dodatnih 2 milijona ilegalnih migrantov vsako leto. Po šokantnih podatkih, ki jih je prikazal omenjeni urad, bi lahko v prihajajočih letih številka narasla vse do 22 milijonov ilegalnih priseljencev, ameriški davkoplačevalci pa bi morali prispevati več kot 200 milijard dolarjev.

Migranti mehika

Na leto pride v ZDA novih 2 miljona ilegalnih priseljencev. (vir: twitter)

Ali se približuje konec ameriške naivnosti o ilegalnih migrantih?
Vendar ta politika ustreza ameriškim demokratom, zato se na vse pretege trudijo omejiti vpliv in trud predsednika Trumpa, ki hoče temu enkrat za vselej narediti konec. S prihodom novih ilegalcev si večajo svojo volilno bazo ter jim širijo laži o aktualni ameriški oblasti. Vendar so resnico uvideli tudi prebivalci afroameriškega in latinskega porekla v ZDA in ne nasedajo več praznim besedam demokratov.

Zato je sedaj mnogo bolj razumljeno, zakaj si Trump prizadeva postaviti zid na meji s Mehiko in jo tudi z različnimi gospodarskimi sankcijami prisiliti, da se enkrat za vselej lotijo problema in zajezijo problem ilegalnih migracij. A ameriški demokrati raje izkoriščajo žalostne zgodbe umrlih ilegalcev in Trumpu očitajo vse grozote sveta. Svojo uro resnice bodo izkusili naslednje leto, ko sledijo nove predsedniške volitve.

Samo Samec